2013. június 28., péntek

High school DxD


High school DxD

(TV-sorozat; 2012; 12 rész)


Sokat szoktam gondolkodni mielőtt elkezdek egy animét. Na most nem gondolkodtam! Tegnap találkoztam a barátnőmmel, és ő mondta, hogy ezt nézte és, hogy nekem is ajánlja, meg, hogy felismert engem a szereplők személyisége között. Mondom, jól van, csak nem valami szart ajánl, (általában én szoktam ajánlani :D) elkezdem. Na, és itt volt a hiba... Én ennél perverzebb animét még életemben nem láttam! Nem is akarok visszagondolni xD Bár, akkor nagyon élveztem a sorozatot amikor nem voltak benne OLYAN dolgok...
Hajrá mindenkinek xD

Történet:

Hyoudou Issei egy középiskolás srác aki másodéves. Hihetetlenül perverz és állandóan fantáziál különféle dolgokról, persze lányokról.
 Egészen nyugodt és átlagos életet él, amíg egyszer randira nem hívja egy lány Amano Yuma. A randi teljesen tökéletesen megy egy bizonyos pontig, amíg ki nem derül, hogy a lány egy bukott angyal, aki csak meg akarja ölni  Isseit, sikerül is neki. Másnap a fiú otthon ébred fel, mintha csak egy álom lett volna, azonban észreveszi elég hamar, hogy Rias Gremory, aki harmadikos diáklány az iskolájában mellette fekszik. Rias közli vele, hogy ő egy ördög és az előző nap eseményei mind valósak voltak, Issei halott, de ördögként visszahozta az élők közé, mint az ő szolgája...

SZEREPLŐK: (^.^)

Hyoudou Issei:
  Történetünk főhőse mint kiderült. Perverz és elég sűrűn fantáziál lányokról. Ennek ellenére keményen dolgozó és szorgos, főleg ha van elég türelme, célja. Az első barátnője sajnos megöli, de Rias ördögként éleszti újra, mint saját szolgája és csatlakozik az iskola Okkult klubjába, ami csak ördögökből áll, amiről persze senki nem tud, csak a klub tagjai. Bal karjára egy Sacred geart tud aktiválni, amit "Boosted Gear"nek neveznek. ( ennyi hülye szót -.-) Később kiderül, hogy ez 10 másodpercenként képes használója erejét megduplázni felső korlát. Természetesen az más kérdés, hogy ezt az erőt el tudja-e viselni a használója teste. Éjjel-nappal keményen dolgozik, hogy megfeleljen mesterének, Rias elvárásainak. ( ja és kihagytam, hogy gyalogos :D)

Rajta kaptam a gondolkodáson xD



Rias Gremory: 
 A női főhőse a történetnek, nem volt nehéz kitalálni. Harmadikos diák ugyanabban az iskolában, mint Issei és az iskola bálványa. Az egyik legrangosabb család lánya, a Gremory kláné. Rögtön miután feltámasztotta Isseit, érdeklődni kezd iránta, eleinte kifejezetten a benne lévő potencia miatt. A rangja király, hisz egy vezető klán feje. Hihetetlen nagy becsben tartja a szolgáit, nem akarja elveszteni őket.


 Himejima Akeno: 
Ő az akit a "Villámok Papnője"ként is ismerik. Elnökhelyettes az Okkult klubban, szintén démon. Gyönyörű külseje van és kissé fura egyénisége, amitől Issei eleinte félt is, ugyan is harc közben gyakran jönnek elő a szadista hajlamai. Rangja királynő. Minden alatta lévő egyén képességét tudja használni. (Barátnőm szerint, passzol rám a szadizmus XD)


 Sakk Rendszer 

( mielőtt azt hinnétek én rangsorolok )

  • Király: Ő a vezér, a legerősebb bábu és mindenki köteles a parancsainak engedelmeskedni. ( tehát ez Rias)
  • Királynő: A király után a második legerősebb darab, általában erős mágiát használ (akár 9 gyalog erejét is birtokolhatja).(Akeno)
  • Bástya: Hihetetlen fizikai ereje van és hatalmas védelme (5 gyaloggal ér fel az ereje).
  • Huszár: Nagyon gyorsan képesek mozogni és villámszerűen csapnak le áldozataikra, általában kardokkal harcolnak (harcban 3 gyaloggal ér fel).
  • Futó: Képes más bábukat felerősíteni, illetve gyógyítani (3 gyaloggal ér fel).
  • Gyalog: A leggyengébb játékos, de képes kellő képzéssel felvenni más bábuk képességeit, jellemzőit.

  • Rating game: Egy olyan stratégiai harc, ami felnőtt ördögök között zajlik. Ha a királyt legyőzték vagy visszavonul, akkor az ellenfél győz.

  • Sacred gear: Olyan fegyverek vagy tárgyak, amiket az eredeti Isten teremtett. Néhányan ezeket már birtokolva születnek meg, még ha nem is tudnak róla. Csak emberek vagy fél-emberek képesek ezzel születni. Ha a Sacred geart eltávolítják a tulajdonosból, az illető meghal.

  • Az ördögök rendszere: 3 rangfokozata van. Alacsony, közép és magas rangúak. A Gremory család a magasabbak közé tartozik, ráadásul azok közül is előkelő helyen. Minden ördög eleinte természetesen alacsony rangon kezd, de sokszor le is nézik őket ezért. Minden közép- vagy magasabb szintű ördög több szolgát tud maga alá rendelni, akik "Evil piece"-é válnak.
 OP:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése