2013. július 24., szerda

Amnesia


Amnesia

(TV-sorozat; 2013; 12 rész)



Íme az egyik kedvenc animém. Nem nehéz kitalálni miért szeretem, de inkább elmondom. Nagyon sok bishounen, azaz szép fiú található benne. A szereplők kifejezetten szépek, a szemükre lettem nagyon figyelmes. Ugyanis több színben is pompázik egy szem. Sajnos a történet egy kicsit zavaros, nem véletlenül AMNESIA a neve. Én nem sokat értek belőle, se az eleje, se a vége nem tiszta. Mondjuk lehet, hogy én vagyok gyenge felfogású, de...
Lényegtelen. >.< Végül is a szép fiúk miatt néztem meg, azért nagyon megérte. :D

Történet:

Nos. A történet úgy kezdődik, hogy főszereplő nőnk ( mellesleg nem tudjuk meg a részek folyamán a nevét ) egy számára teljesen ismeretlen helyen ébred föl. ( a munkahelyén ) Nem emlékszik mi a neve, sem, hogy hol lakik. Egyszer csak kinyílik az ajtó, és bejön rajta az egyik barátnője, aki mindenfélét mesél a főszereplőnek. Persze a lány nem sokat ért belőle, mivel Amnéziában szenved.


Végül kiderül, hogy egy baleset érte őt, pontosabban leesett egy szikláról a kirándulásuk alatt. Megint egyedül marad a lány, de feltűnik a baj okozója, Orion a tündér fiú. (?)


Ő újabb információkat nyújt a lánynak a balesetről. Az igazság az, hogy miatta vesztette el az emlékeit, mégpedig azért, mert nekiment a lánynak. (?) Majd félbeszakítják a zavaros beszélgetésüket, és kiderül, hogy csak a névtelen lány látja a tündérkét. 
Két fiú lép be a szobába, aki a lány legjobb barátainak állítják magukat. A lány nem mondja el senkinek, hogy nem emlékszik senkire,semmire. A két fiú haza kíséri a lányt. No Name lány pedig megtudja a nevüket. 
Az egyik fiút Shinnek, a másikat pedig Tomának hívják.
Mikor hazaér a lány, azonnal álomba merül. Másnap elmegy a munkahelyére amit a tündértől tud meg. Nehézkesen, de beilleszkedik az életbe, és megtudja, hogy Shinnel jár. A munkahelyén a főnöke kitalálja, hogy a dolgozók és a barátaik elmehetnének kirándulni. (!) A lány nem sejt semmit, de a baleset megint megtörténik, és kórházban köt ki. Mikor felébred, nem a kórházban találja magát, hanem a saját lakásában. Kicsit össze zavarodik ( nem csodálom ) és a naptárját kezdi fürkészni. A lényeg tehát az, hogy visszatért arra a napra, mikor találkozott Orionnal. (?) Elmondom, hogy a dimenziók között utazik, és nem találják a rendes életét. Minden világban más fiúval jár, de melyik az igazi? Kivel jár No Name kisasszony?

Fiúk:

Az első világban Shin a szerencsés. Mondjuk személy szerint ő a kedvencem. :D
Eleinte zárkózott. illetve gyengéd a lányokkal.


Aztán a második világban Ikki, a szívtipró esik bele a lányba. Szeretem a fehér hajú fiúkat. ;) Nagyon nyomul Heroine-re ( megtudtam a csaj nevét XDDD ), és mindennél jobban szereti, de a lánynak akadnak vetélytársai is ebben a világban.


Harmadik világban egy szemüveges sráccal jár, Kentel. Nagyon zárkózott, szűkszavú, és nehezen ért egyet barátnőjével.

Negyedik világban a másik kedvencemmel jár Heroine, mégpedig Toma-val. Nagyon egy hullámhosszon vannak a lánnyal, és Heroine azt kívánja, hogy ő legyen az igazi.


Az utolsó, egyben legveszélyesebb világban egy rejtélyes fickó a pasija, akit csak néha látott az utcán a másik világokban. Kiderül, hogy ő is utazik a világok között. Ukyo...


OP:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése