2013. július 16., kedd

Nurarihyon no Mago


Nurarihyon no Mago

(TV-sorozat; 2010; 24 rész)

Sokat gondolkoztam miről is írjak, végül rá esett a választásom. Tökéletesen elvonta a figyelmemet, egyszeri nézésre alkalmas. ( Mondjuk nem szoktam többször nézni egy animét, de a jeleneteket ha olyan akkor igen :D ) Kellemes zenéje nem nagyon illik a sorozathoz, de ez legyen a legnagyobb gond. Rajzolása viszont elnyerte a tetszésemet, nem egy tipikus rondaság. Mindenkinek csak ajánlani tudom. :)


Történet:

A történet egy fiúról szó, akit Rikuonak neveznek.

 
 Benne negyed részben youkai (démon) vér folyik. A nagyapja tervei szerint ő fogja majd átvenni a szellemek feletti irányítást. A fiú nem akar a youkai klán vezetője lenni, inkább iskolás fiú maradna, viszont a másik énje elvállalná. Ugyan is negyedrészig szellem, ezért van 2 személyisége, más kinézettel.


Későbbiek Rikou-kun megbékél ezzel (tulajdonképp mindig is tudta, csak nem akarta elfogadni), és még is felvállalja ezt a szerepet.
A részek folyamán sok démonnal kell megküzdenie, és ahogy harcol ,a történet is úgy bonyolódik a 24 rész alatt. Szerelmi szálak fűzik Kana-chanhoz, az osztálytársához.



 Vajon mi gátolja meg a fiút a klán vezetésében?  

OP:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése