2012. szeptember 23., vasárnap

Ookami Kakushi

Ookami Kakushi 

(TV-sorozat; 2010; 12 rész)






Ennek az animének csak az openingje nyűgözött le. Jó ,igaz  a grafika se rossz de láttam már jobbat is. A története se valami nagy szám és a szereplők se olyan szépek. Ha értékelni kéne akkor átlagos animének nyilvánítanám. 

A története: 

Egy fiú, Hiroshi Kuzumi elköltözött egy Jouga nevű kisvárosba az apjával és a húgával, Manna-channal.



Hirosi
Apja novella író és azért választották ezt a várost mert elvileg el van átkozva és minden teliholdkor, vörössé változik a hold ezt követően rejtélyes eltűnések, gyilkosságok történnek egy farkas isten és szolgái által.



Itt Jougában egyből a figyelem középpontjába csöppen Hirosi, mindenki kedves vele, és rögtön a barátja szeretne lenni az iskolában. Sőt, egy furcsa lány, Tsumuhana Isuzu első látásra szerelmet vall neki, és ettől kezdve le nem tudja vakarni magáról az őszinte, kicsit bolondos lányt. Egyedűl egy lány nem kedveli Hirosit még pedig Nemuru Kushinada. Tőle mindenki fél a gimiben.






Isuzu
Nemuru

Hiroshi is szemtanúja lesz egy gyilkosságnak .Az utcákon furcsa maszkos emberek, és egy kaszás lány vadássza le áldozataikat, akiket a vörös telihold őrjített meg. A városban olyan természetfeletti erők szabadulnak el, melyekről senki sem beszél. És felmerül a kérdés: mi olyan különleges Hiroshiban, hogy a városka szinte összes lakója rögeszmésen közel akar hozzá kerülni? Milyen titkokat rejteget Isuzu, és bátyja, Issei? Ki is valójában Nemuru? Ahogy egyre több minden történik, lassan össze áll a kép: a városban farkasemberek élnek, kiknek nem szabad keveredniük az emberekkel. Ha a szigorú szabályokat megszegik, akkor halál fiai lesznek. E farkasok az Istenek leszármazottjai, akiket a Vörös Hold visz kísértésbe.
Hiroshi gyanúját egy titokzatos férfi, Shunichiro Sakaki erősíti meg, aki 4 éve meggyilkolt menyasszonya miatt érkezik a faluba és bosszút akar állni azokon, kik elvették szerelmét. 



Opening

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése