2012. szeptember 30., vasárnap

Omamori Himari


Omamori Himari

(TV-sorozat; 2010; 12 rész)



Nekem nagyon tetszett az anime. Jó sok benne az akció és a váratlan esemény. Jók a rajtok, a szereplőket meg hagyjuk ........ Ajánlom mindenkinek  !!!!!!

Amakawa Yuto szülei 7 évvel ezelőtt meghaltak egy balesetben és egyetlen egy rokona sem maradt. Ezért, gyerekkori barátjával él, név szerint Kuzaki Rinkoval aki mos ,főz, takarít helyette.

Yuto



Rinko
A fiú kiskorában kapott a nagymamájától egy talizmánt, ami megvédi őt minden gonosz szellemtől 16 éves koráig.




A 16. szülinapján megjelenik egy rejtélyes lány aki folyton Gazdámnak szólítja Yutot.
Később kiderül, hogy a fiú Démongyilkos családból származik és az ő családjában él egy ártó szellem,(Ayakashi) akinek az egyik harcban megkegyelmeztek. Ő Noiharu Himari aki egy macska démon és azért jött, hogy megvédje ifjú mesterét, Yutot.



Macska démon alakban
A történet folyamán találkozunk Shizukuval aki a vizet uralja (más szóval egy víz típusú Ayakashi) és először ki akarja iktatni a Démongyilkost, de aztán átgondolja a lehetőségeket és velük marad.


Megjelenik a fiú menyasszonya is Jinguji Kuesu, aki a Démongyilkos család erejét akarja megszerezni, hogy ne haljon ki a családja. Mindent megtesz, hogy Yuto és Himari ne maradjon együtt, de tervei nem sikerülnek túl jól mert közbeszól a világ két legerősebb ártó szelleme.

Kuesu

A Démonúr és a Kilenc Farkú Róka együtt legyőzhetetlen. Céljuk elpusztítani az embereket. Hogy minél erősebbek legyenek más szellemeket falnak fel. Vajon sikerül legyőzni Himariéknak a két legerősebb Ayakashit? Mi a céljuk a gonosz teremtéseknek



Zene:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése