2012. szeptember 27., csütörtök

High School Of The Dead

High School Of The Dead 

(TV-sorozat; 2010; 12 rész)




Hát, ez az anmie undorító! Tele van zombikkal!( a címből ki lehetett találni, hogy valami ilyesmi lesz :D ) Tehát ha valaki undorodik a vértől vagy esetleg a zombiktól irtózik, annak nem ajánlom! Alapjába véve nagyon király sorozat. 


Takashi Komuro miközben szerelmi bánat gyötri Rei Miyamoto miatt (a lány kiskorában bevallotta a fiúnak az érzelmeit, de azóta nem közeledett a lányhoz) végül Rei,Takashi legjobb barátjával, Hisashival kezdett el randizni.




 Takashi váratlanul furcsa jelenségre lesz figyelmes az iskola udvarán. Egy  alak kopogtat a kapun , a gondnok dühös lesz és behúzza az idegent a vasrácson. A figura beleharap az ajtó nyitóba,aki elájul. A többi tanár rémülten nézi a jelenetet ,hogy a gondnok feléled és elkezd feléjük sántikálni. A tanári kar, zombivá fertőződik.



A történtek láttán, Komuro eszeveszetten rohan vissza az osztályába (éppen lógott az óráról), majd magához rántja Rei-t, mondván, hogy azonnal le kell innen lépniük. A mit sem sejtő Rei védelmére feláll Hisashi is, aki Takashi beszámolójának hatására, hisz barátjának, és hárman lelépnek az óráról.

 Ám közben megkezdődik a vérengzés. Kitör a pánik, mindenki sikítozva menekül, egymást tapossák az emberek, miközben a segélyhívó vonalak mind foglaltak. A három jó madár végül a tetőn köt ki, ahol Hisashit megharapja egy zombi, és ő is megfertőződik. Legrosszabb rémálmaik egyike vált valóra, és  itt nincs menekvés olyan könnyen, mint a filmekben. Miután Hisashi meghal, a lelkileg összetört lányt Takahashi vonszolja magával, hogy valahogy kijussanak, és segítséget találjanak.
Először a tanári felé sietnek, ahol további túlélőkkel találkoznak:  a szintén osztálytársuk Saya Takagival (a zseni, szexi szemüveges lánnyal), aki magával hozta a duci, fegyver mániás fiúját, Hiranot is.


Melléjük szegődik Busujima Saeko, a kendo klub vezetője, aki az utolsó pillanatban menti meg a kissé butuska, ügyetlen Shizuka-senseit.


 Ők hatan indulnak neki a túlélő hadjáratra, bízva abban, hogy épségben haza jutnak szüleikhez, és, hogy ők még nem váltak zombivá.  Ám nem számítanak arra a káoszra, mely Japán utcáit elönti… Véletlenül belebotlanak egy kislányba és a kutyájába. Őket sem hagyhatták magára a hőseink :D


Alice-chan

Zeke

Eközben a kormány szétszóródva futkorászik, a média hisztérikus pánikot kelt, mindenki az új járványról, és támadásról beszél. De nemcsak Japánban tűnnek fel ezek a zombik, hanem az egész világon. Itt a világ vége? Mi lesz főhőseink sorsa? Sikerül túlélni a zombitámadást vagy találnak ellenszert? Mi van ha nem? 

Opening:






Kedv csináló videó :D :










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése