2012. szeptember 28., péntek

Lovely Complex


Lovely Complex

(TV-sorozat; 2007; 24 rész)









Hát én még nem röhögtem ennyit animén XD. Kábé minden percben leállítottam és szakadtam a nevetéstől. Szép anime, addig amíg a szereplők nem grimaszolnak valahogy így :








Egyszerűen imádom....
Lássuk a történetet:


Koizumi Risa egy nagyon magas (172 cm) gimnazista lány, ezért az a csúfneve, zsiráf.
Osztálytársa Ootani Atsushi egy eléggé kis srác. (153 cm) Ketten alkotják az osztály „defekt-duóját”,ugyanis folyton ugyanazt mondják és ez gyakran veszekedésbe fullad.

Risa

Atsushi
Nyári iskola alatt Risa beleszeret egy úgynevezett Suzuki Ryoji-ba aki vele (talán) egy magas. Ám ez a Suzuki nem Risába szerelmes hanem egy igen félénk természetű lányba, mégpedig Tanaka Chiharu-ba.

Suzuki

Takagi

Atsuki pedig Tanakába szerelmes (mert nagyon hasonlít a volt barátnőjére) ezért a két vörös hajú diák, összefog és segítenek egymának. Mikor Tanaka és Suzuki összemelegednek, föladja a próbálkozást. E két fiatal később belátja, hogy nagyon hasonlítanak és elkezdenek úgymond randizni.  
Ám ez nem olyan könnyű!                                                                                                                     Hirtelen több pasi is képbe jön és Risának választania kell a kis srác és a többi fiú között.......  Nemcsak a lánynak kell választani, hanem Atsushinak is a többi lány közül. Erről szól az anime 24 részen keresztül. De végűl a két szerelmes egymásra talál.....





Aki ismeri az animét érteni fogja :D




Ha már a részeket emlegetem itt az első rész szinkronnal :


1/2


2/2



5 megjegyzés:

  1. Imáááádom.<3 :DD

    VálaszTörlés
  2. Én is és köszi, hogy kommenteltél :) Tetszik a blog? :D

    VálaszTörlés
  3. Igen, csak írhatnál még. :))

    VálaszTörlés
  4. Persze :D Csak tudod egy átlagos anime 12 részes.... meg kell nézni őket és aztán le is kell írni :S Lassan megy, de remélem megéri neked a várakozást.... :DDDDDD

    VálaszTörlés
  5. Naon jó. A lovely complex az az anime ami megszeretette velem a műfajt<3

    VálaszTörlés