2013. február 5., kedd

Shikabane Hime



Shikabane Hime

(TV-sorozat; 2008; 13 rész)




Tini lányok akik két pisztollyal vagy két karddal esetleg puszta kézzel harcolnak? Kihagyhatatlan XD Már az Openingnél is leragadtam annyira csodálatos :) Ha harcokkal teli vagy esetleg izgalmakkal teli sorozatra vágysz akkor ez itt tökéletesen meg fog felelni elvárásaidnak ;) 


Lássuk a történetet: 


A halál nem válogat, egyszer mindenkit elvisz, kivétel nélkül. Van amikor valaki annyira kötődik az életéhez, hogy e világon ragad, de már nem lesz a régi önmaga, éhes szörnyeteggé változik, aki csak a pusztításra vágyakozik, vagyis Shikabane lesz belőle.

De előfordul, hogy a haláluk után bizonyos korú lányoknak, akiben megvan a tehetség, felajánlják a lehetőséget a szörnyek ellen való harcra. Azok akik ezt elfogadják, alkut kötnek egy szerzetessel és Shikabane Hime-ként 108 Shikabane-t kell megölniük, hogy aztán a mennybe mehessenek.
Hoshimura Makina egy ilyen lány, akinek az alkukötője Tagami Keisei egy árvaházat vezet, ahová mindenféle gyereket befogadtak.





 Itt nőtt fel nem vér szerinti öccse Kagami Ouri, aki egy nap meglátja ahogy Keisei feltámasztja Makinát, aki súlyos sebekkel holtan feküdt előtte.




 Nem beszél róla senkinek, de költözése után rögtön belekeveredik egy harcba, ahol Makina egy Shikabane-t üldöz és mellette zuhan le. Valahogy sikerül átadni neki az életenergiáját, amitől meggyógyul. Miután többször is összefutnak véletlenül, Ouri-t különös vonzalom keríti hatalmába Makina iránt és igyekszik többet megtudni róla. De ez Keiseinek nem tetszik, ő mindent el akar követni, hogy Ouri ne mélyedjen jobban bele az ő világába és élhesse tovább boldogan az életét. Vajon sikerül nem megölni a titoknak a fiút? Szerelmes lesz e Makinába?.....


További képek:












OP:





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése