2012. szeptember 25., kedd

Jormungand




Jormungand 

(TV-sorozat;2012; 12 rész)




Aki hallott már róla, tudja, hogy mennyire jó ez az anime. A történet ami nem is annyira fontos: 

Egy kisfiúnak megölik családját a háborúban és egy fegyverkereskedőhöz rakják, hogy testőrt képezzenek belőle. A fegyverkereskedő emberei nem csak harcolni tanítják meg a fiút, hanem az olvasásra, írásra, különféle nyelvekre stb. A fiú nagyon jól képzett és jobban tud bánni majd a fegyverekkel mint bárki más. Róla és a fegyverkereskedő küldetéseiről szól az anime.



Lássuk a szereplőket:
Első főszereplőnk Koko Hekmatyar, a fegyverkereskedő és hozzá rakják be Jonah-ot. A fiú és Koko kapcsolatát érdemes néha megfigyelni. A nőnek nagyon szigorú szabályai vannak de mindig mosoly van az arcán. Különben a csapatát sem hanyagolja el. 






Másik főszereplőnk a kisfiú akit Jonah-nak hívnak. Mint már említettem jól tud harcolni és néha nagyon gyerekes, de mit várunk el egy gyerektől?!.... :D (Pl: egy csatában lövést kapott és a testébe maradt a golyó. 
Erre azt mondja Koko: lehet, hogy ki kell műteni!
Jonah: félek....
Koko: nem fájdalmas, mert elaltatnak.
Jonah: én nem a műtéttől félek, hanem a szuritól XD )




Fontos szereplő még, Koko bátyja Kasper aki odaadta Jonah-ot a csapatba. Nagyon jó az üzleti érzéke pont mint a húgának, sőt nem csak az érzékei olyanok mint Kokonak, hanem a külsője is.





A kis csapatunk egyetlen női tagja Valmet, aki jobban szeret távolsági fegyverek helyett tőröket használni a harcban. Igazi védelmező erős, bátor ,harcias (sőt, csak megjegyzem szerelmes Kokoba ami igazán gáz XD) és bosszúra szomjazik.





A férfiakat tekintve fontos Lehm, Koko jobbkeze, aki mesterlövész. Mi előtt a csapatba került Koko apjának dolgozott.





Ő és Lutz (volt rendőr) minden küldetésen fontos szerepet kapnak.




Ezenkívül a csapat tagja Ugo, Régebben a maffia tagja volt,de most csak sofőr a csapatban, illetve Mao, akinek a csapatból egyedül van családja. (előző munkája valami hadseregben való szolgálás volt)





A csapat együtt....(kivéve Jonah és Koko)


 Ééééééééés az elképesztő opening :D :





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése