2013. július 23., kedd

Seitokai Yakuindomo


Seitokai Yakuindomo

(TV-sorozat; 2010; 13 rész)

Megint egy érdekes sorozattal jelentkezek. Ez az anime annyira értelmetlen, hogy már értelmet nyer . :D ( remélem érthető vagyok XD ) Nincs egy olyan része ahol nem hoznak föl intim témákat. Kivételesen nem a pasi a perverz hanem a két lány. Nagyon tetszik a rajzolása, a zene meg pont annyira értelmes mit a sorozat. A történetről annyit, hogy aki nem riad vissza a perverzségtől az nyugodtan megnézheti.

Történet:

Egy gyönyörű napon a főszereplő fiú, Tsuda Takatoshi egy kezdetben lány iskolába nyer felvételit ami később ( a fiú megérkezése napján ) koedukált lett.
Nagyon rendes srác, kicsit sincsenek mocskos gondolatai, nem is nagyon foglalkozik a lányokkal.



Miközben a bejárat felé halad, megállítja a diáktanács elnöke Amakusa Shino a rendetlen öltözködése miatt. Shino nagyon céltudatosan viselkedik, de Tsduának rá kell jönnie, hogy ő egy perverz nőszemély.



Beszélgetésüket a diáktanács pénztárosa szakítja félbe. A fiú meg is kérdezi, hogy mit keres a gimnáziumban egy kislány, de aztán megbánta a kérdését. Ugyanis Hagimura Suzu nagyon kiosztja. Elmondja neki, hogy:
A méretei miatt kisebbségi komplexusban szenved, és IQ-ja nagyobb, mint azt gondolja, egész pontosan 180, és perfekt angolból.


Na? Megvan Suzu-chan? XDDDDD
 A vitát egy újabb zavaró tényező zavarja meg, mégpedig a diáktanács titkárnője Shichijou Aria. Az elnök legjobb barátja, sőt még egy osztályba is járnak. Ennek ellenére Shino féltékeny a méreteire. Aria egy elkényeztetett kis leányka aki nagyon gazdag. Neki is minden percben a perverzségeken jár az agya.


Mikor a diáktanács végre összejött, illetve nem egészen mert az alelnöki poszt még mindig üres. Shinonak eszébe jut, hogy mi lenne, ha Tsuda lenne a férfiak képviselője a diáktanácsban. A fiút meg sem kérdezve beveszik őt a tanácsba, így ő lesz az elnökhelyettes. Vajon sikerül főszereplő fiúnknak megszokni a perverz nőszemélyeket, illetve a 180 IQ-val rendelkező lányt?

OP:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése