2013. július 6., szombat

School Days


 School Days

 (TV-sorozat; 2007; 12 rész)






 Megint elfogott az az érzés, hogy találtam egy nagyon aranyos kis szerelmes animét. Olyan kis aranyosul indult, a fiú beleszeret a kiszemelt lányba, ráadásul a lánynak is tetszik a fiú. Ahogy haladtam a részekkel, egyre jobban sántítani kezdett a sorozat, és egy csomó lány is belépett az animébe. Ez természetesen nem lett volna baj, ha a pasi nem szeret bele ezekbe a lányokba. Természetesen azt hinné az ember, hogy ez egy szerelmi sokszög, de nagyon téved! Az anime végére olyan Higurashi no naku koro ni érzésem volt, nagyon eldurvul a kezdetben aranyos sorozat. Esküszöm, hogy a Higurashi ugrott be...
Erős idegzetűeknek ajánlom, és senki se kezdjen bele szakítás után XD

Történet: 

 A sokat emlegetett fiú, Ito Makoto egy teljesen normális középiskolás srác.


 Minden reggel vonattal megy az iskolába, és egy lányt nézeget, aki miatt minden reggel jól indul a napja. Nagyon tetszik neki, de csak annyit tud róla, hogy egy iskolába járnak, és imád olvasni. A fiú többet is meg akar róla tudni. Az egyik reggel készít róla egy fényképet, amit ki is tesz háttérképnek, és abban reménykedik, hogy így a lány majd felfigyel rá egyszer. Ugyanis a mondás úgy tartja: "Ha készítesz egy személyről (akár fiú, akár lány) fényképet, és a képet nem látja meg senki három hétig, a szerelem valóra válik". De ez Makotonak nem jön be, mivel Saionji Sekai,


 az osztálytársa és egyben padtársa meglátja a képet a lányról, és egyből felismeri Katsura Kotonohát.


 Makoto nehézkesen megígérteti Sekaial, hogy nem mondja el senkinek, kettőjük titka marad. Végül Sekai úgy dönt, segít összehozni őket, ezért mihamarabb összebarátkozik Kotonohaval, és meghívja a tetőre, hogy ebédeljenek hármasban. Ebéd közben Makoto elmondja Kotohananak, hogy mit érez iránta, a lány pedig igent mond. Másnap Makoto nem tudja, hogyan tudná meghálálni Sekai segítségét, ezért megkérdezi, hogy ő mit szeretne cserébe. Rögtön ezután Sekai megcsókolja Makotot, annyit mond csak, hogy "Ez nekem megteszi", és elrohan.
Kotonoha és Makoto kapcsolata ezek után elég döcögősen halad, ugyanis Sekai is beleszeret Makotoba, miközben "gyakorolnak", hogy ne legyen olyan durva Katsurával.

 A vége felé (mint mondtam) még több lány szeret bele Makotoba, például Otome, aki az általános iskolában Makoto osztálytársa volt, és mindig együtt mászkáltak.


 És meg kell említeni Setsunat is, aki Sekai legjobb barátnője. 


Vajon kit választ Makoto? Miért mondtam azt, hogy a végére nagyon eldurvul? 



 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése