2013. július 2., kedd

Shinseaki Yori

Shinseaki Yori (From The New World) 

(TV-sorozat; 2012-2013; 25 rész)


Nagyon sokan nem merik végignézni eme alkotást. Hogy miért? Csak azért mert a 8.résznél van egy kis yuri illetve yaoi vonzalom. Véleményem szerint nem kell ettöl megiedni, mert nem erről szól ez az anime, teljesen másról van itt szó.  Tehát aki eddig emiatt nem nézte meg, az kezdjen bele, nem fog belül semmi összetörni. 
 A grafika rajzolása kiemelkedően jó, ezért is tetszett eme alkotás. A zenék előhozzák azt az érzést, amikor az ember nem kívánkozik belekerülni a történetbe. Le a kalappal...Mindenkinek ajánlani tudom, ha eltekintetek a 8.résztől :)
 

 Történet:

Az animében szereplő fiatalság nagyban eltér a mai fiataloktól. Hiszen a sorozatban akár tárgyakat mozgatni vagy repülni is tudnak a képességeik miatt. Ennek ellenére nem minden gyereknek adatik meg ez a lehetőség.
Közéjük tartozik történetünk mesélője és főhősnője Watanabe Saki, akit furcsa kérdések foglalkoztatnak a tanórák szünetében. Számtalan diáktársa, kiket egykor ismert, nyomtalanul eltűnik, a felnőttek titkokat rejtegetnek a gyerekek elől és rémtörténetekkel ijesztik el őket attól, hogy átlépjék a város határait.

Sajnos egyik szereplőről sem tudok rendes képeket adni, ugyanis a karakterek testileg folyamatosan fejlődnek.

  Ahogy a rejtélyes pletykák okozta veszély érzet nő a lányban, hogy valami szörnyű dolog történik körülötte, barátaival egy furcsa kirándulásra indulnak, hogy föloldják ezeket a kétségeket. Az úton Sakit szerelme, a zseni és vezéregyéniség Aonuma Shun


  és legjobb barátnője Akizuki Maria ,


 meg a félénk Ito Mamoru ,


 valamint a nagyszájú Asahina Satoru kísérik el.



 Ők öten végül olyan vérfagyasztó titkokra derítenek fényt az emberiség pusztító múltjáról, ami döntően meghatározza életüket, és két évvel később nem várt tragédiák sorozatát indítja be...

ED: ( mert az op az nagyon rossz XD)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése