2013. január 30., szerda

Btooom!



Btooom!

(TV-sorozat; 2012; 12 rész)

Ha jól tudom akkor ez egy 2012-es anime sorozat. Szerintem egy kicsit hasonlít a Sword Art Online-ra, hiszen a történetben a szereplők bent ragadnak egy szigeten ahol egymást ölik....
Annyival más, hogy a Btooom! az a jelenben játszódik a SAO pedig egy virtuális világban.  Semmi kifogásom nincs nagyon élveztem a cselekvést és a rajzolás is meglepett :D

Történet:


Sakamoto Ryuuta 22 éves, szüleivel élő mmorpg player .



 Esze ágában sincs munkát keresni, csak a hobbijának él, az online Btooom! nevezetű játéknak, ahol ő a 10. legjobb a világon. Ez a játék hozza rá később a bajt.( pfffff.... de milyen bajt XD) Magához térve egy idegen helyen találja magát, ahol épp egy ejtőernyővel van felakadva a fára. Nem emlékszik semmire, hogyan is került oda és miért. Egyre jobban elfogja a rettegés, és még bombákat is talál az övére felszerelve. Ezután a sötétből előlép egy férfi és Ryuuta megnyukszik, hogy végre van valaki, aki tud neki magyarázatot adni, de ez az öröm nem tart sokáig.
 A férfi egyenesen nekidob egy bombát. Ryuuta elkezd gondolkozni, lassan kezd összeállni a kép a fejében. Bekerült egy a Btooom!-hoz hasonló gyilkoló játékba. Kezdetét veszi a versengés az életben maradásért, ahol vagy ő öl vagy őt ölik meg. Legalábbis először így néz ki, ám szerez maga mellé embereket, egy középsulis csajt( akit mellesleg Himikónak hívnak)




 és Kiyoshi Tairat, egy 51 éves idős férfit.

 Ám nem mindenki szeret összeállni másokkal, sokkal inkább megölni a másikat, valaki a játékban élvezetből öl, nem azért, mert életben akar maradni. Emellett sok minden kiderül még a múltról, nem csak a főszereplőről, hanem a többiekről is. Vajon élve megmenekülnek kedvenc hőseink?

Op:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése