2013. január 27., vasárnap

Devil May Cry


Devil May Cry

(TV-sorozat; 2013; 13 rész)



Igazából nekem nagyon tetszett az anime. A játék pedig lenyűgözött mikor játszottam vele és amiatt néztem meg a DMC-t  :) Mondjuk egy kissé véres a sorozat de nagyon látványos!!! A történetét nem fogom részletezni inkább a szereplőkre rakom most a hangsúlyt.
A sorozat története a játék első és negyedik része közé sorolható. A történetben a főhős félvér, Dante saját irodájában, a  Devil May Cry-ban  lustálkodja végig napjait, s csak akkor dolgozik, ha küldetést kap, de közben növeli egyre jobban az adósságait. ( ja és imádja az epres fagyit és a pizzát :D)
 (Fontos) Szereplők:
Dante
Születési ideje és helye ismeretlen. Démoni édesapa, Sparda és ember édesanya, Eva második gyermekeként született. Van egy ikertestvére, bátyja Vergil, aki később az emberek ellen fordult, hogy apja erejét megszerezze, de a vesztét okozta ezzel. Mielőtt 8 éves lett volna, édesapja eltűnt vagy meghalt, így édesanyja egyedül nevelte őt testvérével. 8. születésnapjukra megkapták édesapjuk amulettjét, amit felezve kaptak. Azonban még aznap ( mivel Sparda elárulta a Démon Világ sötét urát, Mundus-t) egy sereg démon megtámadta őket. Édesanyjuk meghalt, testvérével együtt elválasztották őket. Dante felnőtt koráig azt hitte, Vergil meghalt. Amikor felnőtt lett találkozott egy Enzo Ferino nevű férfival, s démonvadászként kezdett el dolgozni. 







Trish

Trish-ről nem sokat tudunk, csak annyit, hogy Mundus azért teremtette, hogy Dante-t magához csalogassa, mivel nagyon is hasonlít elhunyt édesanyjára. 
Trish a megszólalásig hasonlít Sparda feleségére, akit Mundus hozott létre. Azért is, hogy magához csalogassa, így az irodába küldi, hogy elhívja a Mallett-szigetre. Bábként bánt vele Mundus, így a természete nem teljesen volt barátságos, de miután Dante egy ráhulló sziklaoszloptól megmentette, segíteni akart neki, de Dante nem engedte. Később még az életét is áldozta, hogy megmentse. Talán belül mély érzelmeket táplál Dante iránt, de ez az anime-ban és a Devil May Cry 4-ben nem látszott. 




Játék :



És az új:



 Anime OP:


Részek: 12 x 24 perc

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése