2013. május 13., hétfő

Chaos;Head

Chaos;Head 

(TV-sorozat; 2008; 12 rész)



Az igazat megvallva nehéz erről az animéről írnom. Eléggé kuszák itt-ott a szálak és maga a történet is elvont és kissé pihent. De azt hiszem pont ebben rejlik a Chaos;Head varázsa :D
Már egyszer mintha belekezdtem volna, de végül valahogy elhanyagoltam vagy én nem is tudom... A napokban viszont elővettem és megnéztem, de nálam nem aratott akkora sikert.

Történet :

Főszereplőnk Takumi igazi otaku. ( egy adott dolog iránti szeretet,pl. nálam az animék, de az otakuk már már beteges szinten vannak) Szüleitől távol egy bádogházban tengeti életét egy tetőn és a nap 24 órájában videó játékokkal játszik vagy animéket néz illetve kedvenc animéjének főszereplőjével beszélget akit csak ő lát.


Iskolába is csak ritkán jár mivel irtózik a valóságtól és mindentől ami abban található. Szüleivel sem beszél csak a húga, Nanami látogatja meg de őt is igyekszik hamar lerázni.


Egyik este furcsa képeket kap egy Shogun nevű egyéntől és ezeken a képeken a New Gen gyilkosságoknak nevezett esetek áldozatai láthatóak.
Takumi ezekkel ugyan nem nagyon foglalkozik eleinte, ám egyik este szemtanúja lesz egy ilyen gyilkosságnak amelyet állítólag egy rózsaszín hajú lány követett el.
 A lány hamarosan Takumi osztályában is feltűnik,a neve pedig Rimi és úgy beszél vele mintha már régóta ismerné, holott Takumi egyáltalán nem ismeri őt.



Ugyanakkor egy másik lány Yua is hevesen elkezd érdeklődni a srác iránt csakhogy ő egészen más okokból ugyanis az a  sejtése hogy valójában Takumi a gyilkos, mivel a srác skizofrén személyiségzavarban szenved.


Hamarosan újabb lányok jelennek meg:

Először is egy énekesnő Ayase akiről kiderül hogy nem teljesen zakkant...


 Majd  feltűnik Sena aki viszont eléggé barátságtalan bár erre megvan az oka.


 Végül Kozue is megérkezik aki a sorozat alatt egy szó se szól hanem csak telepátiával beszél.


 OP:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése