2013. október 12., szombat

Love Lab


Love Lab

(TV-sorozat; 2013; 13 rész)



Első sorban, bocsánatot kérek, nem nagyon jelentkeztem mostanság. Kicsit sok a dolgom, de megpróbálok minden héten legalább egyet frissíteni. Ma viszont többet fogok hozni. Kezdjük is egy nyári projekttel a Love Lab című sorozattal. Az igazat megvallva nekem nagyon tetszett. Régen nem nevettem már ennyit egy animén. A grafika rajzolása szép, hozza a 2013-as animék elvárását. A zene nekem nem nagyon jött be, de szerintem csak ízlés kérdése.

Történet:

A történet egy szép iskola kezdési napon indul el, amikor megismerjük a főszereplőnket aki megment két lányt egy focilabdától. Neve Riko Kurahasi a "Vad lány". ( Vaki-nak is szokták becézni de az már csak extra >.< ) Nagyon nyugodtnak próbál lenni, de nem mindig jön össze neki, néha túl laza, rendetlen. Sokat tanult, hogy bejusson a Fuji nevű lány iskolába. ( a háttérben lévő szívecskéket ne vegyétek figyelembe, nem akarom tudni miért vannak ott XD )



Éppen a folyosókat járkálja mikor szembe jön vele egy tanár és megparancsolja neki, hogy vigyen egy összetűzött papírt a diáktanács szobába. Riko nagy nehezen elvonszolja magát a terem elé, mikor benyit érdekes dolgot pillant meg. A diáktanács elnökét, Maki Natsuo-t aki különleges tevékenységet csinál.


 

Ha nem muszáj akkor inkább nem részletezem a tevékenységet, de Riko kiakad. A lány egyébként a "Fuji Hercegnője" becenevet kapta, nem ok nélkül. Maki egy nagyon élénk és szabadidejében ostobán viselkedő személyiség, de ha gondolkodásról van szó, akkor nagyon okos, sőt túlszárnyal mindenkit. Az előbbi énjét kezdetben csak Riko tudja. A tanárok körében sem népszerűtlen, egyszerűen az egész iskola bálványa. Maki sokat kérleli Rikot, hogy lépjen be a diáktanácsba mert rajta kívül nincs senki sem. Ráadásul az sem garancia, hogy a lány megtartja Maki titkát, hogy Ölelkével csókolózott. ( Az a rajzolt babzsák a kezében XD ) Riko végül belép a diáktanácsba és együtt nekivágnak a szerelmi kutatásnak. ( Hogyan csábítsuk el a fiúkat, de Makinak egész ostoba ötletei vannak XDDD ) Riko nem bírja és azt hazudja, hogy ő minden fiúval járt az általánosban és, hogy ő a Szerelem Mesterlövésze. Persze ez sehogy sem igaz, de Maki elhiszi és a későbbi tagok sem kételkednek a kamu szívtipróban. Vajon hazugság hazugságot szül vagy az is elképzelhető, hogy a lányok barátsága megszakad egy hazugság miatt.... Nem lehet előre megmondani ;)


Későbbi Tagok: 

Suzu, a félénk kis titkáros, aki folyton mindent elbénáz, egy rendes mondatot nem bír kinyögni elpirulás nélkül. 


 

Sayo, a pénzmániás lány, akit azért rúgtak ki a tanácsból mert túl ijesztő volt mikor a pénzt számolta.




Enomoto, aki nagyon gyerekes és kellőképpen akaratos is egyben. Kilépett a tanácsból mert Maki mindent megcsinált helyette.



Zene:

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése