2012. október 17., szerda

Sword Art Online


Sword Art Online

(TV-sorozat; 2012; 25 rész)




Egy jövőbeli animéhez érkeztünk..... Ugyan még nincs kész a fordítás teljesen,de nemsokára meglesz :D Nincs olyan ember aki ezt nem élvezné. Kötelező megnézni a sorozatot, sőt én már alig várom a folytatást :D Ti is így vagytok vele? :P Király a történet és akció hiányban sem szenved a sorozat.

Tehát lássuk a történetet.....
2022-ben járunk ahol egy zseniális tudós feltalál egy játékot a Sword Art Online-t (röviden SAO) és egy bejelentkező kütyüt a NervGear-t.  A SAO-ban a játékos által kiválasztott avatar helyettesíti az igazi külsejüket.





Hihetetlen a program, hisz az ember nem tudja megkülönböztetni a való élettől a SAO-t.  1000 szerencsés ember vehet részt a gyönyörű tájak és a vérszomjas szörnyek tesztelésében. Köztük van a főhősünk is Kirito.





Mikor kiadják a játékot az összes boltot teljesen kiürítik.
Kirito bejelentkezik a játékba és a főtéren találja magát. Mikor már éppen indulna megállítja egy Klein nevű fura alak. 



A fickó segítséget szeretne kérni Kirito-tól. A fiú nem habozik és segít neki. Este fele Klein már minden tud az alapokról és a technikák elsajátításáról. Mikor ki akar lépni a játékból furcsa módon nem találja a kijelentkező ikont.



Megszólal egy harang a nem messze lévő templomból. Ekkor kényszeríti valami őket, hogy teleportáljanak vissza a főtérre. Észreveszik miután odaértek, hogy nem csak ők hajtottak végre kényszer teleportálást, hanem az összes játékos is. Feltűnik egy alak a levegőben aki a játék készítője, Kayaba Akihiko.



 A csuklyás mester közli a játékosokkal, hogy többet nem mehetnek el csak úgy, a SAO világából. Végig kel játszaniuk a 100. szintig és le kell győzniük a fő ellenséget a torony tetején.



Ha meghalnak a játékban akkor a való életben is. Hogy olyan vicces legyen a játékosoknak külső behatolástól mármint ha valaki leveszi az emberről a NervGear-t akkor szintén meghal. Végül a játékmester adott az összes játékosnak egy "ajándékot". Kirito kivette a tárgyat amit kapott a mestertől. Hirtelen kék fény veszi körül a testét és ... :O Ekkor mindenki pánikba esik. Csak a fiú őrizte meg a hideg vérét. Elhatározza, hogy egyedül indul el és, hogy élve kijut a Sword Art Online-ból.

Zene:








További képek :



Kirito vs Sárkány

*-*







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése