2012. október 2., kedd

Kämpfer

Kämpfer

(TV-sorozat; 2009; 12 rész)



Pfúúúúúúú gyerekek...... ettől az animétől rosszúlletem XD A végére megtetszett de ki volt az a ki ilyet kitalál??? Csak erős idegzetűeknek ajánlom!!!! Beteg egy anime.... vagy halálosnak is nevezhetném XD

Nos...a történet a Kämpferekről(harcosokról, németül) szól. A Kämpfereknek 3 típusa van:

Schwert(akik kardokkal és pengékkel hadonásznak), 

Wehr (akik valamiféle pisztollyal harcolnak)

és végül a Zauberer(akik mágiákat használnak). Ezenkívül 2 féle Kämpfer létezik: kék és vörös.
A kékek szövetségesek a kékekkel és a vörösek a vörösekkel, ám a kékek ellenségei a pirosak és fordítva. Még egy fontos dolog: Kämpfer, csak lány lehet...A Kämpfereknek vannak Messengereik (Üzenők), akik elmagyarázzák nekik a képességükett. Ezek mindegyike egy beszélő, kitömött állatka a "Bél állatok".(XD onnan lehet őket felismerni, hogy mindegyiknek kilóg a bele).
Végül pedig, van a Moderátor. Ő az, aki ezt az egész kék-vörös elleni harcot eleve elrendelte.
Főhősünk, Natsuru Seno, középiskolás diák fiú, aki addig élte az életét minden probléma nélkül, amíg az ő állatkája meg nem szólalt és kapott egy csini leszedhetetlen kék karkötőt. Ő is Kämpferré vált (igen, lány lett XD). Ő egy Zauberer . 

Beles állatka XD

Natsuru fiúként

Natsuru lányként

Titokban szerelmes Kaede Sakura-ba, az egyik évfolyamtársába. Sakura, ő egy diáklány Natsuruék iskolájából, mint kiderül a történetből és szerelmes a lány formájú Natsuruba. 




Következő Kämpferünk Akane Mishima, aki egy rendkívül félénk lány, ám mikor átváltozik egy igazi kis idegesítő csitri, vörös démonná változik.





Egy iskolába jár hősünkkel és a könyvtár klub tagja. Ő is egy kék harcos, tehát Natsuru szövetségese. Ahogy telik az idő úgy kedveli meg egyre jobban Natsurut.
Shizuku Sango, egy vörös Kämpfer, aki meg támadja Natsuruékat, ám végül átáll az ő oldalukra. Ő egy Schwert típusú (láncokat használ).




Mikoto Kondo, aki szintén egy vörös harcos, Natsuru egyik gyerekkori lány barátja. Miután rájön, hogy fölösleges harcolni a 3 másik Kämpferrel átáll ő is az oldalukra. Szintén Schwert típusú.


Később feltűnnek az úgynevezett "fehér harcosok", akik csak azért lettek "megteremtve", hogy a 4 Kampfert megöljék. Sakuráról is egyre több, érdekesebb és gyanúsabb dolog derül ki...


Zene:




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése