2012. október 27., szombat

Black Blood Brothers



Black Blood Brothers

(TV-sorozat; 2006; 12 rész)




Egy halálosan jó és néha humoros animét találtam tegnap előtt. Nagyon tetszett a történet (bár már annyi ilyen van, lehetne unalmas is) és nagyon szépek a szereplők ^^ ( főleg a főszereplőnk) Az opening-je se olyan rossz de lehetne jobb is. Nekem a ruhák tűntek még ki a sorból. Nagyon egyedi a vámpírok ruházata. Aki szeretne valami vámpírosat nézni annak ez a jó választás :D Sőt aki unja a vámpírokat az is megnézheti mert a történet teljesen más általában ! :D

Nos akkor lássuk a történetet....

Rosszabbnál rosszabb híreket mondanak be a tv-ben. 
A vámpírok megszállták a világot....
Főszereplőnk Mochizuki Jirou (aki szintén vámpír) úgy dönt, hogy szembeszáll az ellenség hadaival.



 Egy nagy épület mellett állnak 3 társával, az egyik tartja fönt a pajzsot , hogy az ellenség ne hatoljon be az épületbe. Jirou megkéri egyik társát, hogy oldja föl a védőpajzsot, hogy legyőzhesse a vámpírokat. A fiú persze 10 perc alatt végez a vámpírokkal. Mikor végre végzett az ottaniakkal előjön egy szőke hajú lány aki a barátnője volt de meghalt valamiben. 
Hősünk ezen nagyon kiakad, de a szőke nő átváltozik egy fekete hajú lánnyá. Nem tudom milyen kapcsolatban állnak de régen nagyon jó barátok/testvérek voltak. Kisebb csata zajlik ezután közöttük, aminek győztese végül nem születik, lányunk, név szerint Cassa (teljes neve: Cassandra Jill Warlock) pedig közli a harcossal, hogy minden csak most kezdődik igazán, és még találkoznak.


Ezután a történet egy hajón folytatódik. Nyugodtnak tűnik az éjszaka, ám itt nem minden olyan, mint amilyennek látszik. A hajó rakterében egy szőke kisfiú ébredezik, majd miután ő teljesen magához tér, úgy dönt bátyját sem hagyja tovább aludni. Hatalmas hiba, bátyusunk nem igazán szereti, ha nem hagyják aludni őt, kedves kis koporsója mélyén. Így aztán mikor megelégeli a kicsi folyamatos Bátyusozását, egyszerűen fejbe vágja. Ezután mivel a bátyus visszaalszik szöszkénk útnak indul felfedezni a hajót, medvéket rajzol a falakra, majd összefut egy kislánnyal, bemutatkozik neki, amire rögtön rájön, hogy nem lett volna szabad, mert ő és a bátyja csak potyautasok a hajón – a kicsi neve egyébként: Mochizuki Kotarou –, majd mikor elvinné a kislányt, hogy nézze meg a rajzait, a lány hirtelen eltűnik.




Kotarou elindul, hogy megkeresse, ekkor azonban beindulnak az események. Rálőnek, ő 
pedig menekülni kényszerül. Sikerül elrejtőznie, ekkor azonban rájön, hogy nem őt üldözik. Megjelenik egy helikopter, felszerelve napfénylámpákkal. Ekkor jöhetünk rá, hogy a lövöldözők között emberek és vámpírok egyaránt vannak. Majd hirtelen egy férfi jelenik meg Kotarou mögött, minek következtében a fiúban az ütő is megáll, majd mikor szembefordul a fickóval az úgy néz rá, mintha már találkoztak volna. Kotarou ezt meg is kérdezi, majd maga válaszolja meg a kérdést, miszerint biztosan nem találkoztak. Ekkor azonban, a nagy lövöldözések közepette valami hatalmas erő rázza meg a hajót, majd a raktárból egy koporsó tör elő a felszínre. Katonáink lelkesen lőni kezdik a még levegőben álló koporsót, de semmi értelme, hiszen egy afféle erőtér védi azt. Miután leszáll a hajóra és kinyílik, egy fekete hajú, vörösbe öltözött férfi lép ki belőle. Kotarou lelkesen szalad felé a már korábban említett „Bátyus-bátyus”-hoz. (Ő egyébként Jirou :D ) Mikor bátyusunk észreveszi egy ragyogó mosollyal arcán „Jó reggelt”-et kíván neki. Majd hirtelen vált és megkérdezi a fiút, hogy mégis mit keres ő idekint. Ezután néhány legyintés kíséretében a földhöz, falhoz vágja a gyereket, közben pedig újból elmagyarázza neki, hogy mit nem szabadott volna csinálnia. Kicsink ártatlan arccal leül a fal mellé, majd az egészet bátyja hibájának tudja be. Kis veszekedés még közöttük, majd vörös kabátosunk a katonák felé fordul és elnézést kér a kis közjátékért, valamint elmondja, hogy ugyan nem tudja mi folyik itt, de szerinte ez a hajó nem bír ki efféle harcokat, épp ezért nem kéne ezt csinálniuk. A parancsnok kérdésére, miszerint hogy hívják, csak annyit felel, hogy az udvariasság úgy kívánná, hogy ha már megkérdezed valaki nevét, előbb a tiéd árulod el. A fickó ekkor elmondja, hogy a Vállalat letiltó alakulatát láthatja maga előtt. Hősünk ekkor rájön, hogy ez az a Vállalat, ami az ún. Különleges Övezetben található, ami egy olyan szervezet, ami az emberek és a vámpírok közti kapcsolatokkal foglalkozik. Ezután a vámpírok vezetője, egy nő Kelly Wong is beszáll a beszélgetésbe.



Megtudjuk azt is, hogy kik léphetnek be és hogyan a Különleges Övezetbe, valamint, hogy manapság a vámpírokat Fekete Vérűeknek nevezik. Majd újabb csata veszi kezdetét, mikor a katonák vezetője rálő főhősünkre és vele együtt a katonák többi tagja is tüzet nyit rá, ám egy golyó sem ér célt.



Hősünk pedig simán elintézi a katonák fegyverét, azok korábban rálőtt töltényeivel. Eközben a vámpírok úgy döntenek, segítik az ismeretlen vámpírt. A hajón felrobbantanak néhány dolgot, minek következtében a hajó eléggé ingatag állapotba kerül, Kotarou pedig a vízbe esik. Hősünk nem törődve semmi mással, nyomban utána ugrik, ám mielőtt elérné a fiút, a víz hatására a teste kezdi felmondani a szolgálatot.


Vajon a cuki vámpírunk túléli az öccsével együtt?


Zene :


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése