2012. október 8., hétfő

Another

Another

(TV-sorozat; 2012; 12 rész)



Őszintén én nem láttam az animét ,de a barátnőm azt mondta, hogy jó sorozat. El is kezdtem nézni de a 3.résznél valahogy így reagáltam : " Rendben, most szép lassan kilépek a gépből és soha nem nyitom meg ezt a fájlt" 
Hát igen ez azóta is így van. Már a kép alapján is lehet tudni, hogy itt nem rózsaszín, puccos teadélutánokon fognak nevetgélni a szereplők. Alapjába véve nagyon izgalmas és a szereplők is hibátlanak.

Nos a rettegett történet:


Főhősünk, Sakakibara Koichi egy Yomiyama nevű városba költözik nagyszüleihez. ( aki látta a Ga-Rei: zero-t annak érdekesebb lehet az anime XD) Édesanyja meghalt, apja pedig Indiába utazott .




A fiú légmellet kap, így a kórházban köt ki. Új osztályának 3 képviselője meglátogatja őt és üdvözli. Valamiért viszont ijesztő üdvözlésben lesz része.



A kórház liftjében találkozik egy különös, szemfedős lánnyal, akit Misaki Meinek hívnak és egy babát szorongat a kezében. A legalsó szintre, azaz a hullaházba tart.





Mikor Koichit kiengedik a kórházból és iskolába mehet a 9. évfolyam 3. osztályába kerül. Mindig azt ismételgetik, hogy tartsa be az osztály szabályait a többiek érdekében és saját maga miatt. A nagyvárosi fiú nem tudja mire vélni a viselkedésüket. Ekkor látja meg az utolsó padban Misaki Mei-t. Amikor szóba hozza a lányt, a többiek hülyének tettetik magukat, hisz Misaki Mei nem is létezik, legalábbis az osztály számára...
A fiút egyre jobban vonzza Mei és a titok, ami miatt mindenki retteg a 9. évfolyam 3. osztályától. Ez pedig azért van, mert 26 évvel ezelőtt az egyik 9-es 3. osztályos népszerű, kedves diák érdekesen meghalt. A diákok és a tanárok nehezen emésztették meg a tragédiát és mikor valaki azt mondta, hogy az illető nem is halt meg, hisz ott van, akkor fénysebességű gyorsasággal terjedt tovább ez, s mindenki (még a tanárok is) teljesen azt állították, hogy tényleg él és ott ül a padban. Elérkezett az osztályfotózás , akkor ott volt a képen egy személy, akinek már nem kellett volna ott lennie....
Ezután minden évben a 9. évfolyam 3. osztályában sokan meghaltak.Mivel Koichit nem avatják be a titokba, elkezdődnek (újra) a halálesetek..... Miért? Mit rejt a 9. évfolyam 3. osztálya? Koichinak sikerül túlélnie a haláleseteket?

Óóóóóóóóóóóó xD Barátnőmmel vettük észre!:




Zene:




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése