2012. október 25., csütörtök

Hidan no aria




Hidan no aria

(TV-sorozat; 2011; 12 rész)






A sztori nagyon jó!!!! Lesznek benne fordulópontok, vicces szituációkban is bővelkedik az anime. Ha kell negatívumot mondanom, akkor a történet "végére" mondanám, hiszen hiába néztem végig, mégis olyan érzésem volt, mintha nem lenne vége a történetnek. Sok kaput nyitva hagytak, így a vége számomra nem egy vég volt... de ezen kívül mindenkinek ajánlani tudom! :) És az is lehet, hogy lesz folytatása, hiszen Japánban is sikeresen futott a történet.


Tohyama Kinji egy "átlagos" középiskolás fiú, aki reggel iskolába sietve lekési buszát. Kinji ezek után biciklivel indul el az iskolába, vesztére a járgányra bombát szereltek, így se nem lassíthat, se nem szállhat le róla, és segítséget sem kérhet.

Kinji



Minden lépését figyelik... Ekkor megjelenik egy felfegyverzett lány, aki segít Kinjinek. A fiú megmenekül, biciklije felrobban, de később az a valaki visszatér és megtámadja őket. Kinji teljesen szuperhősnek érzi magát...


Aria 




Másnap Aria, Kinji osztálytársa lesz. Este pedig elmegy a fiúhoz, és megkéri, hogy legyen a tagja Aria társaként a rohamosztagnak. Kinji azonban normális életet akar élni, ott akarja hagyni iskoláját, a Butei Középiskolát. A Butei Középiskolában a fegyveres erőket, a Butei-eket képezik ki. A Butei-ek a bűnözéssel veszik fel a harcot. A Butei pedig egy nemzetközi szervezet, mely tagjainak a rendőrökkel egyenlő jogai vannak, de ők pénzért dolgoznak. Eközben megjelenik a Butei gyilkos is, akinek célja, hogy megölje a őket...


Vajon Aria kit keres? Ki a Butei gyilkos? Vajon valaki elkapja? Mi lesz Kinjivel, és a lányokkal? Nézz bele, és meglátod! ;)


További képek :














































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése