2012. október 15., hétfő

Vadmacska Kommandó (japánul Tokyo ew Mew)




Vadmacska Kommandó (japánul
Tokyo Mew Mew)

(TV-sorozat; 2002 - 2003; 52 rész)






Nagyon jól szórakoztam ezen a szinkronos animén :D 
Aki jót akar nevetni vagy elhalóban van a fantáziája annak tökéletes sorozat. A szinkron csak a 25. részig van, de semmi baj mert tovább folytathatjuk ugyanis van 52. részig magyar felirat :D 


Történet:


Zoey Hanson( japánul: Ichigo Momomiya) egy átlagos lány, aki egy teljesen átlagos iskolába jár.





Mint minden lány, ő is odavan az iskola kendo csapatnak a legtehetségesebb tagjáért, (Masaya Aoyama) Márk-ért.


Masaya.jpg



Mikor egy nap elhívja Zoey a fiút egy randira, a Red Data Állatkiállításra, valami fura történik közben: Egy macskaszobron keresztül figyelik a lányt, végül egy hatalmas fénysugár tör elő az aranyszínű szoborból, evvel elaltatva a kiszemeltet. Másnap Zoey furán érzi magát, elalszik az órán, halat eszik, a kezével mosakszik, a talpára esik,tehát úgy viselkedik, mint egy macska. Mikor rábukkan arra az épületre, ahonnan előző nap az a fura sugár jött, aminek hatására elájult, Márkot látja elhaladni aki hirtelen bajba kerül. Egy mutáns patkány támadja meg őt. Természetesen a lány segítségére siet, de egyedül nem sokat tehet az óriás patkányszerű izé ellen. Amikor veszélyessé válik a helyzet, egy szőke fiú megmenti Zoeyt. A szőke visszaküldi a harctérre, valamint odadob neki egy medált, amivel átváltozhat egy macska harcossá és így már képes lesz harcot a mutáns ellen. A szőke srác,Eliott (Ryou Shirogane) és társa, Wesley (Keiichiro Akasaka).











Ők ketten keresték a legmegfelelőbb DNS-sel rendelkező fiatal lányokat, akikben megvan az a mutáns gén, melynek segítségével harcolhatnak az űrmanók mutánsai ellen. Összesen 5 ilyen lány van, ezek egyike pedig Zoey. Miután ráleltek előző nap a kiállításon, egy sugárral aktiválták ezt a mutáns DNS-t. Így ő lett az első kiválasztott, egyben a csapatkapitány és a hegyi vadmacska képességeivel lett megáldva.

Ezek után Zoeynak 2 komoly feladatra kell felkészülnie: meg kell védje a világot a mutánsok ellen, és fel kell kutatnia a többi kiválasztottat. El kell kezdenie dolgozni a Macskávézóban, ami a titkos főhadiszállás. 
Szépen lassan előkerülnek csapattársak, felbukkan egy űrmanó is, később pedig több információt is megtudhatunk az ellenségről, a vezérről, akinek neve Kékség.


És a többi vadmacsról sem feledkeztem meg :D :
Bridget  (a fekete delfin)


A kék madár (Corina) 
Kikki (a oroszlánmajmocska) 
Renée ( a hegyi farkas)
Zoey ( a hegyi macska) ^^
És a mottóm ^^: 

Macska izom,
 macska karom,
 macska varázs,
 teljhatalom!!!!  

Zene ^^ :

1. rész:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése