2012. október 23., kedd

Trinity Blood

Trinity Blood

(TV-sorozat; 2005; 24 rész)




"...Armageddon

Egy hiba, amit az emberiség okozott több száz évvel ezelőtt.

És túl nagy árat kellett ezért fizetni..."





Nem is olyan rossz a sorozat mint gondoltam, bár nekem nem lesz a kedvenceim között.
Tehát ha kihagyod nem veszítesz vele túl sokat :D
Volt valami ami fölhívta a figyelmemet. Magyarországról is szó esik és az egyik szereplő is magyar származású .....
Igazából ez nagyon meglepett. A rajzolás különleges (látszik, hogy nem kezdők a rajzolók) és a zene is bele illik. 24 részes az anime, szerintem kicsit sok...



Abel Nightroad atya, (aki a mi főhősünk) egy repülőn utazik Rómába, ugyanis ő a Vatikán egyik ügynöke.




Mivel megéhezett, de pénze nincs, így az étteremben kér egy teát, 13 darab kockacukorral. A felszolgáló, Jessica-san, odaadta volna a teát, ha nem borította volna a férfira.




Kiengesztelésképp egy szendvicset ajánl fel neki, de előbb a pilótáknak kávét visz. Miközben nevetgélnek, egy vámpír jelenik meg a pilótafülkében, és sorban megöli a gép vezetőit, majd a nő vérét szeretné meginni.




Ekkor jelenik meg Nightroad atya, aki megmenti a bajbajutott nőt. Végül elmenekülnek egy másik terembe, ahol a gépet irányítani tudják. Mivel Jessica-san pilóta szeretne lenni, így az atya őt állítja be, hogy vezesse a gépet, míg ő a vámpírral csatázik. Kisebb harc után a repülőgép oldalán kapaszkodva mászik a gép tetejére. Odafent a vámpírral találkozik, akivel újból harcba keveredik. De lehet esélye egy papnak egy vámpírral szemben? Ha egy papnak nem is, a mi atyánknak mindenképp. Mivel az ő kezei közt különleges erők vannak. Ő egy vámpír, de nem közönséges, mert a vámpírok vérét issza.





Sikerül legyőzni a vámpírt, ám a rakétát ami őket követi nem tudja megállítani.

( A pápa küldte rájuk, mert a vámpír megfenyegette őket, ha nem engedik el a társait, a gép Rómában fog landolni) Ám mielőtt felrobbantak volna a pap férfi egyik társa megjelenik és megmenti őket, a repülőgépen levő utasokkal együtt...





Zene:


1.rész:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése