2012. október 12., péntek

Kukucska Kalandjai


Kukucska Kalandjai

(TV-sorozat; 1999 - 2001; 91 rész)





Hihetetlen de igaz! Ez volt életem első animéje :D Nagyon aranyos a főszereplő, viszont a rajzok eléggé gyermetegek.... Ahhoz képest a története szuper!
Történet:


Kukucskára az Angyal-szigeten Dr. Tudor talál rá, aki kincset keres, de végül nem talál semmit. Már indulna is amikor egy tojás gurul oda ami éppen kikelni készül, és előjön belőle a kicsi Kukucska. Dr. Tudor befogadja Kukucskát és szinte a fiaként bánik vele.



Évekkel később egy hajóútra mennek amikor Dr. Tudor megakarja mutatni Kukucskának az ő szülőhelyét. Egy viharba keverednek. A hajóból mindketten kizuhannak és elszakadtak egymástól. Kukucska egy kis szigeten köt ki amin csak egy nagy, magas fa áll. Nem tud mit csinálni ezért fölmászik a fára ahonnan meglátja az Angyal-szigetet. rengeteget gondolkozik mire kitalál egy ötlet: Használd a csőröd. Használja is a kemény csőre segítségével farag egy csónakot így evez át az Angyal- szigetre. Itt nem találkozik senkivel, ráadásúl nagyon éhes. Egy idő után már nem bírja tovább lefekszik és majd éhen hal amikor elé esik valami gyümölcs. Meglátja és elgondolkozik rajta, hogy vajon most megegye-e ,vagy hagyja ott és haljon éhen. Végül megeszi de az egy nagyon erős tűzbogyó és borzasztóan égni kezd tőle a szája. Ezután leugrik Extra Szuper Spéci Pitypalatty úrfi és Kukucskát. Kukucska nem tudja kimondani a nevet ezért Extra Szuper Spéci Pitypalatty úrfi megharagszik rá. Extra Szuper Spéci Pitypalatty úrfi elmegy de mivel Kukucska nagyon szeretne vele barátkozni utána megy. Extra Szuper Spéci Pitypalatty úrfi próbál tőle megszabadulni de Kukucska nem adja fel és csak követi , Extra Szuper Spéci Pitypalatty úrfi azt mondja neki hívja csak Pitypalatty úrfinak. Jön egy földrengés majd vele együtt egy nagy labdaalakú szikla. Ez fölrepül az égbe Kukucskával És Pitypalatty úrfival együtt. Szaladgálnak rajta de a kő leesik. Kukucska mellé esik Pitypalatty úrfi pedig a szikla alá egy gödörbe. Kukucska kibővíti a gödröt de ő is beleesik a kő pedig rájuk és így nem tudnak kimászni. Kukucska elkezd ásni majd elás egy nagy tóig amiből rengeteg víz folyik a már elég gödörbe ezért a víz mindent feldob az égbe ,Kukucskáék leesnek és elkezdenek beszélgetni. De meglátják a lefelé eső követ. Kukucska felfelé néz a csőrével , Pitypalatty úrfi pedig elbújik. Kukucska csőre kettéhasítja a követ ezért mindketten megússzák. Most már Pitypalatty úrfi szeretné ha Kukucska a barátja lenne. Később hozzájuk szegődnek Tojgli és Pinytyő . Sok kalandjuk van együtt, sőt túl sok XD .

További képek:






Zene:



1. rész: 

1/2




2/2



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése