2012. október 11., csütörtök

Elfen Lied


Elfen Lied

(TV-sorozat; 2004; 13 rész)





Ez az anime magával ragadott. Nagyon király történet vezetés és 13 résznyi izgalom. Remélem mindenkinek tetszeni fog a kissé gagyi rajzok ellenére...( nem olyan szép mint mondjuk az Another)

Nos a történet  ( röviden, nem akarom elrontani :D) egy új faj kialakulásával kezdődik, mégpedig a "diclonius"-ok.
A faj lényei teljesen olyanok mint egy átlag ember, azzal a különbséggel, hogy kis szarvaik vannak, és pusztító láthatatlan karjaik, amik a hátukból nőnek ki (láthatatlanok a karok). Másképpen detektoroknak is nevezik. Emiatt a veszedelmes erő miatt egy szervezet a dicloniusokat még születésük után elfogja, és laboratóriumukban kísérleteznek szegényeken.
Lucy, egy fiatal diclonius elszabadul a laboratóriumból, sok sérülést szerezve, sikerült beleugrania a tengerbe. Ezek után két tizenéves, Kouta, és unokatestvére, Yuka találnak rá a tengerparton.

Kouta



Yuka
Lucy


Szerencséjükre Lucy kettős személyiséggel rendelkezik: gyilkos énje helyett egy gyermeteg, beszédre is képtelen, védtelen kislány, akit hazavisznek magukkal a fiatalok. (kettős személyiségét annak köszönheti, hogy mikor megszökött a laborból, eltalálták egy puskával a fejénél) Az egyetlen szó, amit a lány ki tud mondani: "Nyuu", ezért így nevezik el. Lucy valódi énje nem merült feledésbe, így hőseink hamarosan fényt derítenek a dicloniusok titkára, valamint Lucy és Kouta múltjára is... (igen együtt voltak régen ^^)

További képek az animéből:

Lucy kettős személyisége. (Balra Lucy, jobbra Nyuu XD)












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése