2013. június 25., kedd

Paradise Kiss


Paradise Kiss

(TV-sorozat; 2005; 12 rész)



Engem meglepett, hogy egy divatbemutatós történetből ennyire jó sorozatot csináltak. Le a kalappal, sosem hittem volna, hogy ilyet fogok nézni XD. Egyedül a grafikával van gondom, de elnézhető. Mindenkinek ajánlom aki éppen unatkozik, vagy azon gondolkodik mi a fenét nézzen. De arra fölhívom a figyelmet, aki nem szereti a shoujo-t (Fiatal lányoknak szóló animék, mangák. Általában romantikus történetek.) az ne kezdjen bele!

Történet:

Yukari egy teljesen átlagos, hétköznapi tinilány.

 Mindent megtesz, amit a szülei kérnek tőle, jól tanul az iskolában, és az iskola egyik szívtiprójába szerelmes. Az élete nyugis egészen addig, amíg egy furcsa fiú megállítja az utcán, és teljesen oda van Yukari külsejéért. Mind kiderül, nem a szerelemre gondolt, hanem egy teljesen egyedülálló ruhákat készítő csoport sztárja lehetne. A csoport neve nem más, mint Paradise Kiss.
Yukari nem is akarja elfogadni az ajánlatot a sok különös alak láttán, lévén hogy tartalmaz egy transzvesztitát, Izabellát,


egy babaarcú rózsaszín hajú lányt, akit Miwakonak hívnak,

 egy szőke, tetkókkal, piercingekkel agyontűzdelt srácot, Arashit,

 és persze azt az embert, aki a ruhákat tervezi, Georgeot.

  A tervező miatt Yukari úgy dönt, marad, és időközben arra is rájön, hogy egy igazán kellemes társaságba csöppent, és arra is, hogy csak most kezdi el élvezni igazán az életet.

OP:

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése