2013. június 17., hétfő

Chuunibyou demo Koi ga Shitai!


Chuunibyou demo Koi ga Shitai!

(TV-sorozat; 2012; 12 rész)



Elnézést, hogy csak most tudok jelentkezni az új bejegyzéssel, de nagyon elfoglalt voltam. Viszont egy nagyon érdekes animével állítok be, ami elnyerte a tetszésemet. Nem csak a nagyon szép rajzolással voltam megelégedve ( mit várunk egy 2012-es animétől :D), hanem eme lenyűgöző és egyedi történettel. Az igazat megvallva kicsit nehezen indult be számomra a cselekvés, de úgy, hogy az utolsó pár rész miatt nagyon megérte. Tehát mindenkinek ajánlom, még annak is aki inkább a romantika felé húzódik :D

Történet:

Tehát, kezdjük azzal, hogy miért éppen chuunibyou a neve a sorozatnak. Mi a fene az a chuunibyou? 
Ez egy mentális szindróma ami elsősorban a tinédzsereket érinti, és legfőbb tulajdonsága, hogy az ember teljesen másképp viselkedik mint a megszokott átlag, voltaképp a saját kitalált világában él és ez szerint éli az életét, főképp animés hősöknek vagy karaktereknek képzelik magukat.

Főhősünk Yuuta is sokáig ebben szenvedett, a kitalált világában élte az életét ám most kezdi a középiskolát és itt mindent szeretne tiszta lappal indítani ezért teljesen szakít múltbeli önmagával.



Ám az idill nem tart sokáig ugyanis megjelenik Rikka aki kinézetileg az Another-es Misaki-ra emlékeztet és mindent tud Yuuta sötét múltjáról.


És igen ő ebben a bizonyos betegségben "szenved",önmagát a zsarnoki szem tulajdonosának hiszi és egy bizonyos Horizontot  keres. Mindeközben persze úgy is beszél mint egy fanatasy animés karakter.
Yuuta persze igyekszik magát távol tartani tőle de ez sajnos lehetetlen mivel 1 osztályba kerülnek, majd később belép egy klubba is ahova később csatlakozik az osztályképviselő Shinka is aki mint kiderül szintén ebben a betegségben szenvedett hosszú évekig de most próbálja teljesen törölni az életéből. ( a látszat ne csapjon be -.-)


A bajokat csak tetézi, hogy a klubba kerül Rikka egyik barátnője Sanae is aki mestereként kezeli a lányt. És igen ő is beteg. ( egy seprűvel hadonászni nem beteges dolog xD)


Vajon sikerül ezeknek a "gyerekeknek" kigyógyulni a betegségből?

OP:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése