2013. június 20., csütörtök

Sankarea


Sankarea

(TV-sorozat; 2012; 12 rész)




Ma egy könnyen emészthető darabot hoztam. Sok embertől (leginkább fórumokon) hallottam, hogy mennyire jó, meg olyan izgi stb. Az igazat megvallva nekem nem annyira jött be, mint a többieknek. Nem azt akarom mondani ezzel, hogy nézhetetlen, hanem inkább az átlagos animékhez esik. Ennek ellenére, maga a történet tényleg érdekes, és végre a főszereplő fiú nem hasonlít a többihez :D ( PL: Another: Keiichi = Higurashi: Keiichi, még a nevük is egyezik xD) A grafika rajzolásában nem csalódtam, és a zene se volt olyan rossz. Aki úgy érzi az megnézheti, de ha nem nézi meg akkor azzal nem veszít sokat....


Történet:

Furuya Chihiro egy őrülten megszállott zombi fanatikus. Már kicsi kora óta az élőhalottakról és zombikról nézett brutális filmeket. Megszállottsága annyira durva, hogy szerelmet is csak egy zombi lánnyal képes elképzelni, az élő lányok hidegen hagyják, nem érdeklődik utánuk.



 Egy nap Chihiro cicája, Baabu meghal, és a fiú elhatározza, hogy egy régi könyv alapján megpróbálja újraéleszti a macskát zombiként.




 Chihiro éjszakánként egy elhagyott épületben kísérletezik az újraélesztéssel, és az egyik ilyen éjszaka folyamán találkozik egy lánnyal, aki apja miatt megszökött otthonról. A lány Sanka Rea.

 
 Megismerkedésük után Rea is segít a fiúnak éjjelente, és már majdnem feladják, amikor sikerül a terv: Baabu életre kel! Chihiro és Rea tehát összebarátkoznak, azonban Rea családi körülményei lehetetlenné teszik, hogy normális életet éljen, és hamarosan vele is tragédia történik. Főhősünk cselekszik, és hamarosan egy élőhalott lánnyal osztja meg életét, és ettől kezdve védelmezi Reát az elrohadástól. Ebben segítségére lesz kishúga, Mero és idióta nagyapja, aki néhány pillanattól eltekintve nem egészen komplett, csendesen támogatja az apja, aki egy templom papja, és tovább bonyolítja a szálakat Ranko, Chihiro gyerekkori barátja, aki mellesleg titokban szerelmes is a fiúba.

 
Mero-chan
 
Nagyapa xD

Ranko

És ha ez nem lenne elég, fő gonoszunk nem egy másik zombi, hanem Rea apja. 
Vajon sikerül az apának visszahozni a féltetten őrzött kislányát? Chihiro megtudja védeni az elrohadástól, és az apjától a lányt?

OP:
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése