2012. október 6., szombat

Angel Beats!



Angel Beats!

(TV-sorozat; 2010; 13 rész)






Hmmmm.... Gondolkoztatok már, hogy mi van a halál után? Valószínűleg igen. Ez az anime evvel a témával foglalkozik. Mindenképpen tessék megnézni! Nem érdemes kihagyni....

Zene:






A sztori egy halál utáni középiskolában játszódik, ahol főhősünk, Otonashi felébred.





A fiú elvesztette összes emlékét előző életéből, és halvány fogalma sincs, hogy hova tévedett. Gondolkodás után egy lányt pillant meg maga előtt, aki egy távcsöves puskával, egy ártatlan, pici lányra szegezi fegyverét. A fegyveres lány, Yuri, vagy inkább Yurippe XD aki az SSS tagja. (SSS = Shinda Sekai Sensen = Afterlife War Front).




Yurippe és még egy csapat fiatal Isten akarta ellen, és az iskola diákelnöke,az Angyal ellen harcol.




Ugyanis a haláluk után idekerült emberek ugyanúgy éreznek fájdalmat, de halhatatlanok. Ám ha nem követik Isten akaratát, akkor az angyal nagyon megbünteti őket. A fiataloknak választaniuk kell: vagy elfogadják sorsukat, és végelg eltűnnek,( és aztán kagyló formályában újjászületnek XD) vagy pedig fellázadnak a szabályok ellen.Otonashi végül jobbnak látja csatlakozni az SSS-hez, de maga sem tudja, hogy jó döntést hozott meg, illetve elsősorban tudni szeretné, hogy ki volt ő valójában. Az SSS vezetője Yurippe, de rajta kívül rengeteg idióta van még a csapatban. Nagyon sok kérdés merül fel. Az Angyal miért harcol az SSS ellen? Kik azok az érzelem nélküli “NPC-k” akik körül veszik a fiatalokat? És miért kerültek ide? Mi lesz velük? Életük végéig harcolni fognak?
Ám de! Otonashi szerelmes lesz az Angyalba... Miként dönt? Meg tudja e kedveltetni a lányt újdonsűlt barátaival?

Ééééééés a lökött idióta csapattársak:



Hinata (Baseball játékos, de egyszer nem kapta el a labdát ezért kitagadták a csapatból. Végül drogozásban meghalt)

Shiina (multjáról nem tudunk semmit. Mindig a sötétben áll ami elárulja, hogy ő egy bérgyilkos.  Soha nem beszél ,vagy ha igen akkor ezt mondja: Hülye. (vagy) Együgyű. Hatalmas hiba. )


Yui (egész életében rokkant volt, mivel kiskorában elütötte egy autó, végül belehalt. Ennek ellenére ő a kedvenc szereplőm...)

Ezek voltak a fontosabb szereplők..... Jó szórakozást a sorozathoz.
Éééééééééééééééés a kedvenc jelenetem XD :


2 megjegyzés:

  1. Szereteeem.:DD <3
    Ezt megnézni -----> Hidan No Aria :DD
    És amúgy egyre jobb az oldalad.:))

    VálaszTörlés
  2. Kööööööööszi :D igyekszem megktölteni az oldalt tartalommal.... ok megnézem. Kritika várható Hidan No Aria xD

    VálaszTörlés