2012. december 1., szombat

Zetsuen No Tempest


Zetsuen No Tempest

(TV-sorozat; 2012-2013; 24 rész)



Már a borítóról is látszik, hogy egy komoly animével állunk szemben...( illetve nekem bejön XD) Nagyon szépek a szereplők ( némelyikbe beleszerettem :D) és a történet is magával ragadó. Még nincs teljesen lefordítva, de szerintem megéri a várakozást.
És most a történet:

Két teljesen ellentétes személyiségű srác a főszereplőnk:
Fuwa Mahiro és Takigawa Yoshino ( az utóbbi az ász :P)




Mahiro szüleit és húgát egy évvel ezelőtt kegyetlenül meggyilkolták. Szeretteinek főleg Aika nevű húgának elvesztésébe azóta sem nyugodott bele, így egyik napról a másikra eltűnik, hogy megtalálja családja gyilkosát.




 A  legjobb barát, Yoshino, nem nagyon aggódik köddé vált pajtásáért, hiszen a hirtelen haragú Mahiro mindig is kiszámíthatatlan volt. Ám a két fiú egy furcsa háború közepette újra találkozik. Mahiro egy fogságba ejtett hercegnővel, Hakazéval kötött alku nyomán ember feletti varázserőre tesz szert.



 Az alku tétje: Hakaze segít Mahirónak megtalálni családja gyilkosát, de cserébe a fiúnak ki kell szabadítani őt a lakatlan szigetről, ahova száműzték, valamint megakadályozni a hercegnő elrabloinak tervét, amellyel elpusztíthatják az egész világot. Hakaze ugyanis egy nagy hatalmú mágus is egyben, akit saját klánja, a Kusaribe ejtett fogságba. A klán egy furcsa, embereket fémmé változtató járvány kíséretében tizedeli az emberiséget, miközben egy legyőzhetetlen erőt akar feltámasztani.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése