2012. december 21., péntek

Binbougami ga!


Binbougami ga!

(TV-sorozat; 2012; 13 rész)



Nagyon régen láttam már ennyire humorral teli animét! 10 részen keresztül megy a hülyülés, de aztán kitörnek az érzelmek és hirtelen komoly sorozat válik belőle....
Mikor a ------ majdnem eltűnik, jön ------ és megmenti barátnőjét!!! És a végén ahelyett, hogy életre szóló barátságot kötnének, megy tovább a veszekedés ami szintén tele van humorral xD Aki teheti az nézze meg!!!!

Történet:


Sakura Ichiko  mindent a véletlenre bíz! Ez nem is csoda, hiszen hatalmas mennyiségű szerencsével rendelkezik, ami még sosem hagyta őt cserben.

 Ichiko gyönyörű, sikeres, gazdag, és látszólag minden tökéletesen is alakul, amíg Momiji, a szerencsétlenség istene a nyomába nem ered hogy megfossza őt a szerencséjétől.

 Úgy tűnik hogy Ichiko kifogyhatatlan szerencséje mások szerencséjének elszívásából fakad, amivel felborította a környezete egyensúlyát. A lánynak persze semmi kedve “átlagossá” válni, amíg ki nem derül: Suwano, Ichiko szeretett komornyikja bajban van, ugyanis már szinte minden szerencséjét elszívta azzal hogy a közvetlen közelében tartózkodik! 

Hogy megmentse a haláltól, át kell adnia a szerencséjének egy részét Suwanonak. Ebben segítségére lesz Momiji, aki egy hatalmas injekciós tűvel ki is szívja belőle, és egy speciális üvegbe tölti.


 Az üveget Ichiko széttöri a kórházban, amivel aztán hatalmas mennyiségű szerencse szabadul fel. Pillanatok alatt rengetegen meggyógyulnak és lassan Suwano is magához tér. Úgy tűnik Momiji viszont elszámította magát, mert azt hitte hogy így mindenkinek visszatér majd a szerencséje, azonban az üveg tartalmának nagy része ismét Ichikohoz vándorolt…
OP:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése