2012. december 31., hétfő

Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai


Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai 

(De röviden AnoHana :D )

(TV-sorozat; 2011; 11 rész)





Imádon ezt az animét. Egyszerűen elképesztő!!!! A történetet már biztos ismeritek más bőrben, de ez akkor is kitűnik a többi közül. Mindenki nézze meg ha teheti mert kár lenne kihagyni....
Vigyázat!!!!: a végén lehet SÍRNI :(

Történet:

Bizonyára sokan gondoltatok rá gyerekkorotokban, hogy milyen jó lenne, ha lehetne egy képzeletbeli barátotok. Egy barát, akit csakis te látsz, senki más, akivel akármikor játszhatsz vagy megoszthatsz mindenféle titkot.
Tehát, főhősünknek, Jinta Yadomi-nak ez a kivételes dolog megadatott.




 Méghozzá nem is akárhogyan, ugyanis az egyik gyermekkori barátja szelleme tért vissza hozzá. Ő Menma, egy rendkívül aranyos és szemtelen lány, aki még kiskorában elvesztette az életét egy balesetben.




 Ezzel a balesettel teljesen megváltozott minden. Jinta magába zárkózott, és mostanra már odáig jutott, hogy még iskolába sem hajlandó járni. Plusz még Menma visszatérése is zavarja valamilyen szinten. Néha már úgy érzi, hogy teljesen megőrült és nem csak ő hiszi ezt, hanem a körülötte lévő emberek is. Ugyanis mások nem láthatják Menmát, csakis ő, ezért akarva akaratlanul is néha úgy tűnik, mintha magában beszélne. 

Ez előtt a szerencsétlenség előtt Jinta teljesen más volt, boldog és életvidám. Azonban legjobban mégis 5 barátjával érezte magát, akik közé Menma is tartozott. Szinte mindent együtt csináltak így hatan, még egy közös búvóhelyük is volt, ahová mindig visszavonultak játszani. De mégis megtörtént az, aminek soha sem szabadott volna, Menma életét vesztette egy szerencsétlen kis balesetben... ezzel teljesen véget ért a többiek számára a boldog és felhőtlen gyermekkor, és a barátságok is teljesen megszűntek, sőt, szinte már inkább az utálat váltotta fel az eddig felhőtlen érzéseket. 

Azonban a fő kérdés az, hogy vajon Menma miért tért vissza? Mint kiderül, egy kívánság miatt, ami elég rejtélyes, ugyanis még ő maga sem tudja, hogy mi lehetett ez a fontos kívánság. Egyedül csak azt tudja, hogy akkor teljesülhet, ha mind a 6 barát újra együtt van... 


A további 4 barát most








A 4 barát régen






OP:






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése