2012. november 3., szombat

Mirai Nikki


Mirai Nikki

(TV-sorozat; 2011-2012; 26 rész)







A Gantz és a Higurashi no Naku Koro ni szerzője ismét egy nagyot alkotott. Mindenképpen meg kell nézni a fanoknak!!!
Megismételhetetlen történet és nagyon szép rajzolás.
Nem érdemes kihagyni!!!! Kommentáld ha láttad :P Az anime nem a gyengébb idegzetűeknek szól XD

Történet:



Főszereplőnk Amano Yukiteru egy középiskolás fiú, aki zárkózott személyiség.


 Nincsenek barátai és azzal tölti a mindennapjait, hogy a telefonjába lejegyzi a körülötte lévő dolgokat. Napló szerűséget ír, a saját világába elvonulva, a képzeletbeli barátaival játszadozik, beszélget, akik talán nem is csak a képzeletében léteznek... 
Az egyik Deus Ex Machina, aki a tér és idő ura s annak szolgája, Muru Muru.



Egy napon Deus meglepi Yukiterut azzal, hogy elárulja a fiúnak, hogy a naplója ezentúl nem a múltat, hanem a jövőt fogja mutatni. Ez az úgy nevezett Mirai Nikki, ami jövő naplót jelent. Ráadásul az elkövetkezendő 90 napra előre be vannak jegyezve az események. A fiú eleinte nem hisz a napló erejében, ám megváltoznak a dolgok, amikor a napló a nap folyamán többször is megjósolja a fiú jövőjét.
Deus aztán újabb hírrel szolgál a fiúnak, mert létezik még rajta kívül 11 ember, aki birtokol ilyen naplót, ám azok mind másféle jövőt és máshogyan jövendölnek meg. Elkezdődik az élet-halál harc a napló tulajdonosok között, mert aki megnyeri ezt a játékot, átveheti Deus szerepét és istenné válhat. Azonban a küzdelem véresen komoly. Akinél meglengetik a „Zsákutca”-t meghal.
Yukiterut összehozza a sors egy megszállott lánnyal, aki egyben az osztálytársa is, ez a lány pedig nem más, mint Gasai Yuno.


 Yuno szerelmes a fiúba és hamar kiderül, hogy ő is egy napló tulajdonos. Naplójának különlegessége, hogy Yukiteru jövőjét mondja el, mert ez a szerelem naplója. A gyáva és félénk fiú egyességre lép a lánnyal és úgy tesz, mintha ő is viszont szeretné Yunot. A lány cserébe megvédi őt mindenkitől.
Ám föltűnik a többi napló tulajdonos akik Yukira vadásznak. Képesek fölrobbantani az iskolát, hogy ők legyenek a játék győztesei és egy csomó ártatlant keverni bele ,vagy becsapni a másikat.  Vajon ki lesz az idő és a tér istene? Tegyük fel, hogy  Yunonak és Yukinak sikerül megölni a többi naplótulajdonost. Végűlis akkor egymást is meg kell ölniük nem? :/ Mi lesz a vége? 

 Opening:




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése