2012. november 1., csütörtök

Ao No Exorcist


Ao No Exorcist

(TV-sorozat; 2011; 25 rész)






Első ránézésre nem nagy számnak tűnik. Sátán, meg a démonok.....kb. minden fantasy animében megtaláljuk őket. Ez most teljesen más ! Ha jobban megnézzük ( a 2.-tól már beindul) tetszeni fog hiszen nagyon megsajnáljuk a szereplőket és nagyon kíváncsiak leszünk a történtekre.

Hogy mi is izgatott fel ennyire? :

Világunk két részből áll: ahol az emberek élnek,Assiah-nak hívják a másik pedig,a démonok lakhelye,Gehenna.
 A világok közötti átjárás vagy kapcsolatteremtés elméletileg lehetetlen,azonban a démonok rájöttek egy módszerre :ha megszállnak valamit Assiah-ban,akkor képesek ezen a térfélen maradni.
 A történet főhőse,Okumura Rin,




egy kezdetben átlagos 15 éves srác, aki együtt él ikeröccsével,Yukio-val és nevelőapjukkal,Fujimoto atyával egy kolostorban.





A fiú jó tanulmányi eredmények híján munkát keres(ne),ha nem keveredne minden alkalommal valami bajba. Mikor már úgy tűnik eljött Rin szerencse napja,arra figyel fel,hogy különös dolgokat kezd látni,olyanokat amiket a körülötte lévők egyáltalán nem. Ami még furcsább,hogy az utcán összetalálkozik az előzőleg (általa) összevert fiúval,akinek most mintha farka és szarvai lennének.




 A Figurának nem sokáig titkolt szándéka,hogy megtorolja Rin-en az előző verést ,amivel viszont csak azt éri el,hogy felszínre törnek a fiú eddig rejtett képességei,amikről még ő maga sem tudott. Főhősünk zavarát csak fokozza ,hogy nevelőapja hirtelen színre lép és néhány gyors mozdulattal kiűzi támadójából a démont ,majd nem sokat teketóriázva közli fiával, hogy ő egy démon és egy ember gyermeke, sőt nem akármilyen démoné, magáé a Sátáné. Ezután sorra történnek a meghökkentő, tragikus események, amiknek hatására Rin elhatározza,hogy ördögűző lesz, és legyőzi a Sátánt.

További képek :







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése