2012. november 17., szombat

Black★Rock Shooter



Black★Rock Shooter


(TV-sorozat; 2012; 8 rész)





Íme az új kedvencem ^^ Már régebben is meg akartam nézni, csak valahogy mindig elfelejtődött, és ez hatalmas hiba!!!! Aki épp nem kezdett bele egy másik animébe az azonnal nézze meg :D Nagyon zizisen indul, de a végére minden kitisztul. Az egyik szálán megy a hétköznapi élet, a másikon pedig a harc.... :P Ami igazán fontos, hogy először az OVA-t nézzük meg, mert ha fordítva csináljuk ( mint én XD) teljesen össze zavarodunk :3
Eléggé nehéz sokat írni erről a 8 részes sorozatról.....de menni fog :D ( tele lesz képpel XD)


Főszereplőnk Kuroi Mato, aki egy igazán aranyos lány. Nincsenek ellenségei és mindenkivel jól kijön.


 Elsős gimnazista lesz, s egy osztályba kerül Yomi Takanashival, aki nagyon zárkózott, csendes személyiség.

 Mato oda van egy meséskönyvért, amit már gyermek kora óta nézeget. Egy kis madárról szól, aki rengeteg tájat beutazva, azok színét a tollára rakva járt-kelt a világban. A piruló arc rózsaszíne, a tűz vöröse és a szivárvány összes színe sajnos egyszer barnává és feketévé keveredik össze, a kis madár teste lehull a földre, ahol meghal. Kiderül, hogy nem csak Mato szereti a madárka történetét, hanem Yomi is, aki művészi tehetségének hála még le is festi a tollas jószágot. Habár Mato mindig közeledne a lány felé, ő bizonyos okok miatt eltaszítja magától, ezzel fájdalmat okozva Kuroinak. A háttérben pedig egy tragédia és annak elszenvedő alanya áll egy lány, Kagari, aki meg sem tud lenni Yomi nélkül.


Ekkor kezdődnek Mato különös álmai, amiben egy másik világban játszódik és lányok harcolnak egymással állandóan.


A történet több szálon fut, mert amikor megoldódik Yomi problémája, jön a következő dolog, ami miatt valaki dührohamot kap, elájul, kiakad. Saya-chan-sensei pedig látszatra segít legyőzni a kislányok aggodalmait, hisz ez a foglalkozása az iskolában. Viszont a kedves mosolya alatt egyéb szándékok is rejtőznek.


Zene:





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése