2012. november 13., kedd

Dance In The Vampire Bund


Dance In The Vampire Bund

(TV-sorozat; 2010; 12 rész)



Sajnálatos módon csökkenni fog a heti fölrakott animék száma :( Nézzük a jó oldalát, izgalmasabb lesz följönni a blogra :D Na de térjünk rá a DANCE IN THE VAMPIRE BUND-ra. Igazából nem nyerte el a tetszésemet a sorozat. A szereplők szépen vannak megtervezve, de a történet meglehetősen unalmas, csak az 1. része indúl izgin és viccesen :3 Olyan mintha az ember azt mondaná
-Ezt már láttam!- csak éppen más szereplőkkel...

Az ismerős történet:


Tokió városába érkezik a vámpírok királynője, a Mina Tepes, hogy kiépítsen magának Japán egyik szigetén egy külön vámpír birodalmat. 


A kormány kénytelen engedni a vámpír lány kívánságának. Ezzel egy időben hozzák nyilvánosságra a világ számára, hogy az éjszaka sötét vérszívói tényleg léteznek. Mina ugyan reflektorfénybe kerül, és egyre aktívabb szerepet vállal a politikai életben is. Ezért megindul a harc a királynő elpusztítására, mind a vámpírok, mind az emberek részéről, csak azzal nem számolnak, hogy a királynő halála, az összes vámpír nemzettség halálát jelentené.
Mindeközben egy iskolás srác, Akira Kaburagi Regendorf ferde szemmel figyeli a nagy média felhajtást a vámpírok körül.

 Elég a saját kis problémájával foglalkozni, mivel pár éve elvesztette az összes emlékét eddigi életéről. Egy nap azonban összefut Mina Tepes-sel. A lány valami régen elfeledett emléket ébreszt fel benne. Azonban Minát váratlanul megtámadják, és mielőtt Akira észbe kapna, a lány megmentésére siet. Ekkor jön rá, hogy ő valójában egy farkasember, ráadásul létezésének egyetlen célja van: Mina testőreként megvédeni őt.

Mint várható, Mina és Akira között több érzelem is sejthető, mint egy egyszerű kötelesség tudat. Mina kislányos vonzalmát Akirához le nem tagadhatja, főleg mikor zavarba jön a közömbös, hideg álarc mögött a fiú nyíltságától és őszinteségétől. Mina egyszerre tud kegyetlen döntéseket hozni, és ártatlan kislányként játszani. A kemény személyisége mögött egy nagyon is érzékeny lélek húzódik meg, amit csak Akira tud feltörni. Hogy még közelebb kerülhessen a fiúhoz, még az osztályába is követi, mint cserediák, arról nem is beszélve, hogy ő lesz a suli igazgatója is. Ám bimbózó kapcsolatukat, és a közöttük feszülő erős köteléket nem mindenki nézi jó szemmel. Nemcsak Akira osztálytársai, és az egész iskola lázad fel a vámpír űrnő jelenléte miatt, hanem Yuki Saegusa is féltékenyen követi Minát. Yuki már régóta szerelmes Akirába, amit a fiú vagy nem tud, vagy egyszerűen nem akart eddig észre venni.

 De ahogy bonyolódik a helyzet, Yuki és Mina egyre közelebb kerül egymáshoz (na lám, a közös szerelmi “áldozat” összehozza a csajokat XD). Akirának pedig választania kell kettejük között.

OP :



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése