2013. április 17., szerda

The Sacred Blacksmith 

(TV-sorozat; 2009; 12 rész)

 

Eme kis sorozatot nagyon élveztem, tettszett a története is és a rajzolása se olyan borzalmas.( Bár ma már vannak jobbak is...) Engem elszórakoztatott egy darabig, gyorsan ledaráltam, kár, hogy nincs se OVA-ja se Filmje. Mindenkinek ajánlom, főleg azoknak akiknek nincs kedve belekezdeni egy hosszabb projektbe.

Történet :D :
Cecily Cambell egy fiatal lány, aki egy középkori fantasy világban él, melyre ismét béke köszöntött, miután a Démon-alkuk Háborúja véget ért.



 Cecily egy független kereskedőváros lakója,hol családja nagyon híres, és őt is szeretik és tisztelik. Tagja az Őrlovagoknak, akik a város védelmét látják el, így keveredik csatába egy veterán katonával, aki a piactéren randalírozik. Balszerencséjére a kardja, mely nemzedékek óta öröklődik családjában, harc közben eltörik, ráadásul élete is csak hajszálon múlik, mikor  betoppan megmentője. Egy Luke Ainsworth nevű fiú menti meg, aki olyan kardot forgat, mely könnyedén kettészeli ellenfele fegyverét.( Magyarul katana )




A csata után Cecily szeretné megjavíttatni törött kardját, de a város kovácsai közül egyik sem elég képzett a feladathoz, így jut el egy városon kívül élő mesterhez, aki egész véletlenül pont az őt megmentő Luke. A fiú kezdetben nem akar segíteni neki, de mikor szörnyek tűnnek fel a város határában, meggondolja magát. Cecily így hozzájut egy remek kardhoz, melyre szüksége is lesz kalandja során. Főleg, mert úgy tűnik, valaki újra Démon-alkut kötött, mely mostanra tabuvá vált, ezáltal felébresztve a mindeddig szunnyadó gonosz erőket.
Visszatérve Luke-hoz, neki van egy édes  segítője kit Lisa-nak hívnak.

És az elmaradhatatlan OP  ( ami mellesleg nekem bejön ) :




Nem találtam a rövidebb verziót XD

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése