2013. március 30., szombat

Bakemonogatari


Bakemonogatari

(TV-sorozat; 2009; 12 rész)




Pár hónap kihagyásával, újra jelentkezem egy számomra nagyon érdekes animével. Annak ellenére, hogy nem írtam a blogra a sorozatok nézése nem maradt el. (tönkre ment a gépem...) Tehát rendszeresebben fogok fölrakni bejegyzéseket ;P Mindenesetre, térjünk vissza a Bakemonogatarira.
Nagyon lefoglalt a történetvezetés, sőt maga a történet is. Egyáltalán nem hétköznapi, ugyanis mindig ki van vágva néhány kép vagy belerakják, hogy fekete ... És amit még nem tapasztaltam, hogy igazi mozgó embereket raktak bele O_o Érthetetlennek tűnik, amit írok, de ha megnézi valaki azonnal érteni fogja, e művészi alkotást.

Történet:

A történet főszereplője Araragi Koyomi közép iskolás fiú aki vámpír volt.



 Ugyanis egy titokzatos fickó, Oshino Meme segített neki emberré visszaváltozni, bár nem egészen mert már nem halhatatlan, de a sérülései nagyon gyorsan gyógyulnak.



 Oshino egy nagyon fura fickó, aki nem szerzetes de annak tanult és nagyon ért a természetfeletti jelenségekhez. Így egyre több ilyennel találkozik Koyomi jóvoltából.  Így segít például osztálytársnőjén és egyben az osztály képviselőjén is. Egy nap egy hosszú lépcsőn mászik felfele, amikor megpillant a lépcsősor tetejéről  zuhanó lányt. Sikerül neki elkapni de megdöbbenve tapasztalja, hogy a szépségnek nincs testsúlya.
Így megpróbál ezen a lányon segíteni akit Senjougahara Hitagi-nak hívnak. 



(próbáld meg kimondani XD)Egy osztályba járnak és egy nagyon okos, hűvös és csendes leányzóról van itt szó. Azonban nem rest a fiúnak nekitámadni, s két tűzőgéppel nekirohanni. Megfenyegeti, hogy ne mondja el senkinek sem a titkát és ne közeledjen hozzá. Ám a fiú minden fenyegetés ellenére is elviszi végül Oshino-hoz aki segít neki visszaszerezni a súlyát.
Súlya elvesztéséért egy bizonyos istenség  a "nehéz-rák" felelős. Nem csak az ember fizikai hanem lelki terhét is elveszi. S amikor a lány visszakapja a nyomasztó érzéseit újra önmaga lesz. S már nem is annyira hűvös mint volt.(... rosszabb :D) Érdeklődést kezd mutatni Araragi iránt és járni is kezdenek. Miközben kapcsolatuk kibimbózik egyre több fura esettel találjuk szembe magunkat.

Jó szórakozást hozzá! (ami már garantálva van ^^)
  




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése